Det er meget nemt at deltage. Du skal blot gennemføre et lille boligtjek, hvor vi vil stille dig nogle simple spørgsmål omkring dine boligforhold. Herefter er du med i lodtrækningen om en lækker ekstra julegave fra Jacob Jensen (værdi 1.900,-). Et flot, stilrent og eksklusivt tilbehør til dit hjem.

Sådan deltager du:

  1. Udfyld dine oplysninger på konkurrence siden.
  2. Svar på max 10 spørgsmål over 5 sider.
  3. Fuldfør din deltagelse på sidste side.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og det er 100% gratis at deltage

Du tilmelder dig intet ved at være med i julekonkurrencen om en Jacob Jensen vejrstation (værdi 1.900,00 DKK). Det er helt gratis at være med, det eneste krav for deltagelse er, at du gennemfører alle sider og derved fuldfører din deltagelse. Held og lykke i lodtrækningen.

Deltag i konkurrencen om en lækker julegave

Med JACOB JENSEN Weather Station II bliver meteorologi mere end blot meteorologi; elementerne passer enkelt og stilfuldt i ethvert hjem. Dette helt nye xMas edition sæt fra Jacob Jensen er både lækkert og funktionelt.

Sættet består af en temperatur station, der blandt andet kan advare når der er is glat. Det er muligt at få en remote sensor, der fortæller temperaturen i f.eks. din udestue, drivhus eller andet. (Købes separat). Hygrometret registrerer fugtighed, og fortæller om det er komfortabelt, tørt eller fugtigt. Det viser med et bar-diagram udviklingen over tid, eller den nuværende fugtighed med en procentsats.