Tinga.dk er en dansk webshop som sælger ting til indretning af hjemme, samt dyner puder og duge. Det som virksomheden hele tiden bestræber sig på er, at man altid forsøger og give kunderne den bedste service, og dette forsøger man at opnå ved altid at have en venlig og god kundeservice, samt deres hurtige levering af produkter til kunderne. Selve kvaliteten spiller også rigtig meget ind for virksomheden, man ønsker nemlig kun at sælger kvalitets produkter som man selv kan stå inde for, herved laver man selv kvalitetstest af produkterne løbende, så man hele tiden sikrer sig en høj standard.

Se nye tilbud og rabatter på www.Tinga.dk

Hvilke betalingskort kan man benytte hos tinga.dk?

Hos Tinga.dk forsøger man at kunne betjene så mange kunder som muligt, og derfor har man også et bredt udvalg af betalings muligheder som er følgende: Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB, Maestro. Når man handler hos Tinga.dk så vil man ikke skulle betale nogen former for gebyrer i forbindelse med sit køb, de ekstra gebyrer der måtte komme i forbindelse med benyttelse af et kreditkort, vil blive dækket af virksomheden selv.

Krypteret forbindelse
Tinga.dk benytter sig også af SSL krypterings systemet, dette er vil sikrer kunderne at deres personlige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, faktisk så får virksomheden heller aldrig selv fysisk kontakt med kundernes oplysninger.

Fragt og levering hos Tinga.dk?

Hos Tinga.dk forsøger man altid og levere kundernes bestilling så hurtigt som muligt, og i stort set alle tilfælde vil Tinga.dk sende kundens ordrer samme dag som man har modtaget indbetalingen, og dette vil sige at man arbejder med dag til dag levering.

Fragt:

  • Post Danmark med omdeling, denne leveringsform vil koste 55 kr. og her vil kunderne få deres bestilling leveret direkte hjem til deres hjemmeadresse, og hvis man ikke er hjemme når posten kommer så vil pakken blive stillet på et aftalt sted, og er dette ikke tilfældet så vil der blive lagt en seddel, hvorefter man kan hente pakken på sit lokale posthus.
  • Post Danmark uden omdeling, denne leveringsform koster 38 kr. her vil ens pakke blive leveret på ens lokale posthus. Når Post Danmark kommer med pakken, så vil man modtage en SMS med en kode, denne kode skal man så fremvise ved afhentningen af pakken, samt et gyldigt ID kort.
  • Levering til arbejdsplads, denne leveringsform koster 48 kr. Her vil pakken blive leveret på kundens arbejdsplads, og man garantere at pakken bliver leveret i arbejdstiden, og hermed er man sikker på at modtage pakken fysisk.

Se nye tilbud og rabatter på www.Tinga.dk

Returret og reklamation hos Tinga.dk

Hos Tinga.dk har man altid 14 dages fuld fortrydelsesret, og denne fortrydelsesret gælder fra den dag hvor man modtager sit produkt. Når man skal sende sit produkt tilbage, så er det vigtigt at man ikke har ødelagt den emballage som varen er sendt i, da man altid skal sende produktet tilbage i den originale stand. Efter Tinga.dk har modtaget ens returnering, så vil pengene blive returneret til kundens konto indenfor 3-5 hverdage.

Reklamation:
Hos Tinga.dk har man som kunde altid 2 år reklamationsret, denne reklamationsret skal sikrer kunden hvis der skulle ske noget med produktet. Ens reklamationsret vil dog bortfalde, hvis man selv har ydet skade på produktet, eller hvis man har anvendt produktet forkert. Når man sender sit produkt tilbage, så skal man sørge for at skrive hvad der er galt / sket med produktet, og herefter sende pakken tilbage i samme stand som man modtog den i. Når Tinga.dk har modtaget produktet, så vil man gennemgå det og hvis ikke kunden selv har ydet skade på produktet, så vil pengene blive refunderet til kundens konto, eller man kan vælge og få et andet lignende produkt hvor man vil få ekstra rabat på.

Hvilke produkter har Tinga.dk?

Tinga.dk kan tilbyde deres kunde følgende produkter: Lyskæder, Sengetøj, Dyner, Puder, Madrasser, Møbler, Køkken udstyr(skabe, holdere osv.), Udstyr til badeværelset, Voksduge.
Følgende for alle ovenstående produkter er, at de alle sammen har en meget høj kvalitet, og Tinga.dk sikrer selv at kvaliteten hele tiden er i top ved, at man løbende tester sine produkter så man hele tiden sikrer sig at man kan stå inde for det man lover kunderne. Priserne på de forskellige produkter ligger desuden på et meget fornuftigt niveau, det er et niveau hvor alle kan være med, og det er også et af de vigtige elementer for virksomheden, det at alle folk skal have muligheden for at erhverve sig disse produkter.

Se nye tilbud og rabatter på www.Tinga.dk

Trustpilot anmeldelser af Tinga.dk

Tinga.dk har en trustpilot rating på hele 8.6, og dette kommer i kraft af 200 kunde anmeldelser af virksomheden. Det som kunderne i høj grad hæfter sig ved er, at der altid er en god og venlig kundeservice hos Tinga.dk. Der er altid en hurtig levering, hvis man bestiller om mandagen så har man sit produkt om tirsdagen. Kvaliteten af produkterne lever i den grad op til hvad virksomheden lover, og samtidigt så er priserne også rigtig fornuftige. Så læst ud fra hvad kunderne mener så er Tinga.dk et besøg vær, hvis man ønsker og pifte sit hjem lidt op, hvad end det er ting til badeværelset eller ting til soveværelset.

Relaterede webshops:
SovelandSøvn & ComfortBedreNætter