Se aktuelle tilbud, rabatter og kampagner på MMAshop.dk uden brug af en rabatkode, via vores MMAshop tilbuds link her. Med linket får du hurtigt et overblik, over webshoppens mange gode tilbud og online rabatter der gives nu og her. Plus så behøves der ingen kuponkode for tiden, brug linket og bliv sendt direkte videre – til de bedste online tilbud på blandt andet MMA- & kampsportsudstyr.

Om MMAshop.dk

MMASHOP.dk er en online butik, der sælger alt indenfor kampsportsudstyr til Mixed Martial Arts, og samtidigt også til alle andre Kampsportsgrene, og sidst men ikke mindst har man også muligheden for at købe diverse former for kosttilskud og streetwear. Kvaliteten af produkterne hos MMASHOP.dk er i den bedste kvalitet, og man sørger samtidigt også for at have markedets laveste priser, det er i hvert fald de værdier som virksomheden går meget op i.

Selvom kvalitet er i top, kontra at priserne er helt i bund, så kan kunderne stadig forvente at få mest muligt for pengene. Leveringstiden hos MMASHOP.dk ligger typisk på 1-2 hverdage, og hvis du bestiller inden kl. 16 så bliver varen sendt samme dag, og du kan dermed forvente og have varen dagen efter, så der er altså meget hurtig levering hos MMASHOP.dk

Klik her for at gå direkte til www.mmashop.dk

Produktudvalg & priser hos MMAshop

På MMASHOP.dk finder du altså et meget stort udvalg af ting inden for kampsportsgrene, her er der både diverse udvalg af tøj som kan bruges til kampsportsgrenen, men også udstyr som handsker og andet beskyttelses udstyr, og til sidst så er det også muligt og købe protein pulver og kreatin pulver m.m.

Som tidligere beskrevet så går man meget op i af kvaliteten af produkterne skal være den bedste, og samtidigt forsøger man også at have markedets laveste priser. Alt dette er blevet en realitet, fordi virksomheden løbende kvalitets tester produkterne. Du får altså markedets bedste kvalitet til altid faste og lave priser hos mmashop.dk.

Leveringstid & fragtomkostninger

Hos MMASHOP.dk er leveringstiden normalt 1-2 hverdage, og her gør man en meget stor indsats for at alle kunderne skal have den bedst mulige service, det er noget som er meget vigtigt for folkene bag MMASHOP.dk, og derfor kan man også være sikker på, hvis man bestiller sin ordre inden kl. 16 i hverdagene, så bliver pakken sendt af sted samme dag, og du kan dermed forvente og få din bestilling dagen efter.
Fragtomkostningerne hos MMASHOP er på 29 kr. men her kommer det så an på størrelsen og vægten af ens pakke.

Køb alt indenfor MMA- & kampsportsudstyr online lige her

Sikker betaling & e-handel hos MMAshop.dk

Det er muligt og bruge følgende betalingsmuligheder hos MMASHOP.dk ; Mastercard, Visa, Visa Dankort, electron, bankoverførelser og PayPal. Der bliver ikke trukket, nogle former for gebyrer ved dine køb og det er uanset hvor stort et beløb du køber for.
MMASHOP.dk gør også meget ud af at kunderne skal føle sig trygge når de handler hos dem, og samtidigt også sikre at kundernes personlige informationer ikke havner i det forkerte hænder. Man benytter derfor SSL Systemet, som vil sige at det ”kun” er nets som har mulighed for at se dine oplysninger, og man skal dermed ikke sidde og frygte at de bliver misbrugt af folk fra virksomheden, eller andre personer.

Trust pilot brugeranmeldelse

MMASHOP.dk har en rating inde på trustpilot på 8.4 – hvilket vil sige at det er en meget troværdig side, med tilfredse kunder hele linjen igennem. Kunderne roser blandt andet siden for at have en meget hurtig levering, og nogle særdeles lave priser, og sidst men ikke mindst så er der mange der hæfter sig ved den høje kvalitet af produkterne.

MMAshop.dk – din nr. 1 forhandler af kampsportsudstyr

Fordelene er mange med mmashop.dk – du finder f.eks. altid et stort udvalg af kvalitets produkter, til lave internet priser. Gode tilbud og online rabatter på kampsportsudstyr, med en webshop som leverer alle bestillinger hurtigt – og endda til billige penge. Websitet har opnået en TrustScore på 8.4 / 10.0 på Trustpilot’s hjemmeside, hvilket klart er en godkendt karakter! Står du og skal ud og dyrke nogen form for kampsport, eller bare ønsker noget nyt smart outfit til træningen, og gerne vil have kvalitets produkter til faste lave priser, så hop ind på www.mmsshop.dk

Se meget mere på butikkens online adresse www.mmashop.dk