Du får leveringen kvit og frit, leveret indenfor 1-3 hverdage til din adresse, ved køb for mere end 1.000+ kroner pr. bestilling, uden brug af en RaceGear rabatkode. Benyt vores RaceGear tilbuds link her og se de bedste tilbud, hvorved du også får fragten gratis når der købes for 1.000+ kroner.

Fordele med racegear.dk: Lave priser over hele linjen | Altid god kundeservice | Levering indenfor 1-3 arbejdsdage | Produkterne er af høj kvalitet | Rating på 8.3 hos trust pilot .

Om webshoppen RaceGear.dk

Racegear.dk er en online webbutik, som sælger cykelgrej i form af udstyr / Beklædning, man har alt lige fra rygsække til orienterings udstyr. Når det kommer til kvaliteten af produkterne hos Racegear.dk så har deres produkter en meget høj kvalitet, og samtidigt så kan man også være sikker på at det er til noget af markedets laveste priser, og netop disse to ting er noget man vægter højt hos virksomheden, og hele tiden sørger for at man lever op til disse ting. På trods af at produkter sælges til lave priser, så skal kunderne ikke sidde og frygte for kvaliteten af produkterne, fordi man rigtig meget kvalitet for pengene hos Racegear.dk

Hos Racegear.dk bestræber man sig på at give kunderne den bedste service, og dette kommer blandt andet i form af den hurtige leveringstid som ligger på 1-3 hverdage, men hvis kunderne bestiller inden kl.16 i hverdagene, så bliver pakken sendt af sted samme dag, og så vil du formentlig have din pakke dagen efter.

Klik her og se alle RaceGear.dk’s produkter

Lave priser på kvalitets produkter

Hos www.racegear.dk finder du et stort udvalg af diverse ting indenfor cykeludstyr, du kan blandt andet købe rygsække, beklædning i form af t-shirts og trøjer, du kan endvidere købe udstyr til orienteringssporten. Som nævnt tidligere i artiklen, så går folkene bag racegear.dk meget op i af kvaliteten af deres produkter skal være i top, og man laver derved nogle løbende kvalitetstest af sine produkter, for at sikre at kunderne får udstyr der kan holde til lidt af hvert.

Priserne ligger som sagt i den lave ende, du får hermed rigtig meget for pengene hos racegear.dk. Selvom priserne er skruet i bund, så forsikre racegear.dk stadig at kunderne får produkter af en rigtig høj kvalitet.

Leveringstid & fragtomkostninger

Leveringstiden hos www.racegear.dk er normalt på 1-3 hverdage, og det er netop en af forudsætningerne for at kunne give kunderne den bedst mulige service, i form af den hurtige leveringstid.
Du kan også lave din bestilling inden kl. 16 i hverdagene, fordi så bliver din ordre nemlig sendt af sted samme dag, og du har dermed din pakke den følgende hverdag.
Fragtomkostningerne ved racegear.dk ligger på 50 kr. og her er det lige meget størrelsen af pakken, og til sidst hvis man køber for over 1000 kroner, så har man frifragt.

Gør en god handel i dag med netbutikken www.RaceGear.dk

Betaling & sikker e-handel

Du har disse betalingsmuligheder hos racegear.dk; Mastercard, Visa, Visa Dankort, electron, bankoverførelser og PayPal. Du skal heller ikke som kunde sidde og frygte der bliver trukket, nogle former for gebyrer når du køber hos racegear.dk og så er det lige meget hvor meget du køber for.
Man bruger SSL systemet, som sikre dig som kunde at dine oplysninger ikke ryger i de forkerte hænder. Det er kun nets som har adgang til dine personlige oplysninger, og folkene i og bag racegear.dk har dermed ikke adgang til dine personlige oplysninger.

Bestil online i dag & få det leveret hurtigt med posten

Trustpilot karakter på 8.3 / 10.0

Hvis man går ind på trustpilot så kan man se at racegear har en kunde rating på 8.3 / 10.0 – hvilket må siges og være rigtig flot.
Kunderne roser virksomheden hele vejen igennem, og forklare at det både er den gode service den hurtige levering og de lave priser, som kunderne hæfter sig ved.
Så ifølge kunderne er racegear.dk en rigtig troværdig online webshop.

Afslutsningsvis

Racegear.dk er en rigtig god webshop, hvis du står og mangler udstyr til cykling og løb. Udvalget er stort, priserne er lave og kvaliteten er i top. Så er du typen der står og mangler disse ting, så tag et kig forbi www.racegear.dk

Se også: Udstyr til militær, civile og grejfreak hos OutdoorPro.dk