NonSmokers.dk anmeldelse, rabatter og tilbud

Køb kvalitets e-cigaretter, e-cigarer, e-vandpiber, e-væsker, tilbehør m.m. til fornuftige priser, helt uden brug af NonSmokers rabatkode.

Køb billige nybegynder e-cigaret startpakker online hos NonSmokers, spar penge i dag og få 30% i rabatter på udvalgte tilbudsvarer. Fragten gives kvit og frit, på alle ordre over 1.000 kroner, det er en besparelse på 80 kroner. Leveringen sker indenfor blot 1-3 hverdage, med Post Danmark i hele landet.

Tilbud: Få 30% i online rabatter hos NonSmokers.dkGratis levering på alle ordre over 1.000 kroner

Om NonSmokers

Nonsmokers.dk er en af de største webshops på markedet, de har alt indenfor e-cigaretter og alt hvad man kunne forestille sig af tilbehør. Servicen og kvaliteten hos Nonsmokers er i den absolutte top, man gør meget ud af, at det er kunden der skal være i fokus, og at det er den enkelte kunde der skal have en god oplevelse. De produkter som du kan købe hos Nonsmokers.dk har den ting til fælles, at alle disse produkter er, af en høj standarden og en ligeså høj kvalitet.
Priserne ligger også på et niveau, hvor alle kan være med, og man får virkelig meget kvalitet for pengene hos Nonsmokers.dk.
Leveringen er hurtig, og samtidigt så er der billige fragt omkostninger.

Tilbud: Få 30% i online rabatter hos NonSmokers.dkGratis levering på alle ordre over 1.000 kroner

Produktudvalg og priser

Nonsmokers.dk har som sagt rigtig mange produkter og vælge imellem, og produkterne lever til fulde op til de sundheds og miljømæssige krav. Disse produkter som man blandt andet kan købe på siden er følgende, E-cigaretter, E-cigarer, E-vandpiber, E-væsker, Clearomizers, batterier, E-Liquid, diverse former for tilbehør, så der er i den grad noget til enhver smag.
Priserne ligger på et rigtig fornuftigt niveau hos nonsmokers, og du får meget kvalitet for billige penge. Selvom priserne er billige, så skal man ikke sidde og frygte for om det er noget billigt skidt, der går hurtigt i stykker, og som ikke lever op til den kvalitet som de lover.

Fordele med NonSmokers netbutikken

Stort udvalg af e-cigaret produkter | Servicen og kvaliteten går hånd i hånd | Masser af spændende produkter | Gratis levering på ordre over 1.000 kr | Altid fornuftige priser | Brugervenlig webshop | Mange forskellige betalingsmetoder.

Leveringstid og fragtomkostninger

Når man bestiller hos nonsmokers, så er leveringstiden på 1-3 hverdage, og hvis du når og få bestilt dine produkter inden kl.16 så bliver din ordrer sendt af sted samme dag, og dermed har du din pakke den følgende hverdag. Hvis du køber for over 1000 kroner, så er der fri fragt. Ellers så ligger fragtomkostninger på mellem 24 og 50 kroner. Nonsmokers.dk kører også ofte med store og gode tilbud, på diverse produkter.

Betaling hos NonSmokers

Der er følgende måder og betale på hos nonsmokers.dk , Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, JCB, paypal, iBill, og til sidst bankoverførelser. Så Der kan stort set betales på alle tænkelige måder, og pengene bliver først trukket på din konto, når din bestilling er sendt af sted.
Omkring sikker E-handel, så skal man oplyse sit navn, telefonnummer, adresse og Email, når du bestiller hos Nonsmokers.dk sletter dine oplysninger efter 5 år, og dine personfølsomme oplysninger skal du heller ikke være bange for bliver givet videre, fordi disse oplysningerne bliver nemlig slettet straks efter købet.
Så du kan være helt tryg når du handler hos Nonsmokers.dk.

Tilbud: Få 30% i online rabatter hos NonSmokers.dkGratis levering på alle ordre over 1.000 kroner

Trustpilot brugeranmeldelser

Nonsmokers.dk har en rating på 7.7 ud af 10.0 inde på Trustpilot, hvilket er med til at give et fingerpeg om, at vi har med en god og troværdig side og gøre, som falder i kundernes smag.
Det som kunderne også lægger meget vægt på, når de skal komme med anmeldelser af siden er, at servicen og kvaliteten er meget høj, og samtidigt så er det en utrolig brugervenlig side, som er meget let og finde rundt på.

CO2 neutralt website

Nonsmokers.dk her det såkaldte CO2 neutralt website. Det betyder, at CO2 udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner.
Alt dette sker bl.a. ved opstilling af nye, og vedvarende energikilder som eksempelvis kunne være vindmøller.

Kvit røgen med NonSmokers

Ønsker du og stoppe med og ryge, og hvis du ikke føler der er særligt meget der virker, så tag et kig på www.nonsmokers.dk det er stedet hvor du finder produkter af høj kvalitet, samtidigt med at du har et rigtig stort udvalg af produkter.
Kunderne er ikke i tvivl, Nonsmokers.dk er et sted der er værd og tage hen, hvis man ønsker og kvitte smøgerne.

Rating 5/5

Tilbud: Få 30% i online rabatter hos NonSmokers.dkGratis levering på alle ordre over 1.000 kroner

NonSmokers.dk kontakt oplysninger

NonSmokers.DK – Sandhøjen 7, 2720 Vanløse, Danmark – Telefon: +45 3876 1145 – Email: info@nonsmokers.dk – Telefontid: Man-, Ons- og Fredag ml. 19:30-21:00

Se flere online rabatkoder: Esug rabatkode og KC Smoke rabatkode under E-cigaretter & Tilbehør.