Hos internet butikken LinusPro.dk der hurtigt kan gå hen og blive en seriøs stor konkurrent, til alle de andre firmaer på nettet, der sælger proteinpulver, kosttilskud m.m. Linus Pro er et 100% dansk brand, der udvikler og producere alle deres produkter i Danmark, under moderne danske forhold.

LinusPro Nutrition er underlagt Fødevarestyrelsens kontrolsystemer, hvor vores produkter og faciliteter løbende kontrolleres af myndighederne“. Virksomheden holder til på adressen ( LinusPro ApS: Norddigesvej 2, 8240 Risskov, Danmark – CVR-nr.: 35809740 ) og kan kontaktes direkte enten via e-mail: info@linuspro.dk eller via tlf.: +45 2511 0587

Brug vores LinusPro.dk rabatkode: AS10P som giver 10% rabat på alle varer.

Med vores online rabatkode i hånden kan du gøre en ekstra god handel hos Linus Pro, hvor der kan bestilles og købes direkte fra hjemmesiden af, alt indenfor følgende kategoerier: Proteinpulver, Kreatinpulver, Weight Gainer, Protein Shakes, Proteinbarer, Energibarer, Kosttilskud og Træningstøj.

Vision:LinusPro Nutritions vision er at dele vores innovative produkter med vores kunder og producere netop de kosttilskudsløsninger, som markedet mangler.

Levering og fragtpriser:

Når en ordre lander på deres bord, sender de lynhurtigt din bestillingen ud fra lageret, så du derved modtager dine varer inden for et par hverdage. Fragten koster 59,00 kroner, uden omdeling 35,00 kroner med Post Danmark, men købes der for mere end 500 kr. får du leveringen kvit og frit med posten, direkte til den ønskede adresse.

Brug LinusPro.dk kuponkoden: AS10P og få 10% rabat på alle produkter.

Betalingsmuligheder hos LinusPro:

Følgende betalingskort kan bruges hos Linus Pro webshoppen: Dankort
Visa, Diners Club, MasterCard, JCB Cards, American Express, Visa Electron og Maestro. Kna også købes med “VIABILL”.

“Linus Pro er et dansk kosttilskuds brand, som har været på markedet i flere år. Først for nyligt har de dog åbnet op for B2C-markedet. Linus Pro sælger alle former for proteinpulver, weightgainer, kreativ, energi- og proteinbarer samt træningstøj og drikkedunke.”

“Alle deres produkter er unikke og tiltænkt til den seriøse sportsudøver, som gerne vil effektivisere træningen optimalt. Alle protein-produkter m.m. er produceret i Danmark, og Linus Pro har i en længere årrække arbejdet med udvikling af kosttilskud til profesionelle sportsudøvere.”

Benyt LinusPro.dk koden: AS10P = 10% rabat alt!