Viivaa.dk er en dansk webshop, som fokuserer på det enkelte sammenspil mellem fysik, livstil og psyke.
Det som virksomheden herved sælger er, fødevarer, kosttilskud, Wellness produkter, trænings udstyr, hjemmetest samt bøger.
Fælles for alle disse ting er, at de alle sammen er med til at skabe en sundere og bedre hverdag for den enkelte.

Viivaa.dk – gratis fragt v/køb over 700 kroner

Teamet vag viivaa.dk består både af specialister indenfor medicin, Fysiologi, Sociologi, psykologi, ernæring, ergoterapeuter, fysioterapeuter, kliniske diætister og kostvejledere.
Man må altså sige at det er dybt professionelle mennesker der står bag siden, og de har folk som kan hjælpe enhver der måtte have problemer med det ene eller andet.
Hele ideen bag siden er at hjælpe de danskere som enten kunne få lyst til at tabe sig, eller stoppe med at ryge eller noget helt tredje, kort sagt så er det de folk hvis mål er en sundere hverdag.

Kontakt oplysninger:
Tlf. 7199 0818 fra 10.00 – 15.00 gælder alle hverdage.
Kundeservice@viivaa.dk

Hvilke produkter kan virksomheden tilbyde deres kunder?

Viivaa.dk kan tilbyde deres kunder et bredt udvalg af produkter, og man kan finde produkter inden under følgende produktkategorier, fødevarer, billig kosttilskud, Wellness produkter, træningsudstyr, hjemmetest og bøger.
Under hver enkelt kategori vil der så være en række produkter man kan vælge imellem, og selve udvalget af produkter hos Viivaa.dk er enormt stort, og alle produkter er kvalitets testet.
Man gør meget ud af at kunderne skal have de bedste produkter, og af samme grund så kan man heller ikke tilbyde kunderne priser som er i den absolutte bund, og det er også en af grundene til at virksomhedens produkter har den kvalitet som tilfældet er. Hvis man eksempelvis klikker ind på en motionscykel, så vil man også kunne læse en uddybende anmeldelse og beskrivelse af produktet, og faktisk så vil man ved stort set alle produkter kunne opleve, at der ligger en beskrivelse af det enkelte produkt.

Viivaa.dk – gratis fragt v/køb over 700 kroner

Hvilke betalingsformer er der hos Viivaa.dk?

Man kan hos Viivaa.dk betale sine vare med følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, American Express, V PAY og JCB.
Der vil kommet et beskedent gebyrer i forbindelse med nogle af ovenstående kreditkort, men her vil der højst blive trukket 1,25 % i diverse kortgebyrer.

Reklamations og fortrydelsesret hos Viivaa.dk

Viivaa.dk tilbyder altid deres kunderne 30 dages fuld fortrydelsesret, dette er en ekstra service som man altså tilbyder kunderne, fordi ofte så har man kun 14 dages fortrydelsesret hos andre webshops.
Det er bare væsentligt og meget vigtigt, at man sender sin pakke tilbage i den samme stand som man modtog den i, og der må endvidere ikke være påført skade på produktet, hvis dette er tilfældet så vil ens fortrydelsesret ophører.
Man kan sende sin retur pakke til:
Firtal Web
Ravnsøvej 40
8240 Risskov

24 måneders reklamationsret.
Når man er kunde hos Viivaa.dk så vil man altid uanset hvilken vare det drejer sig om have 2 år fuld reklamationsret.
Her kan man så enten vælge og få pengene tilbage, byttet produktet eller få et evt. afslag i prisen.

Når man opdager evt. fejl og mangler ved ens produkt, så betyder Viivaa.dk deres kunder om at kontakte dem så hurtigt som muligt, og her mener man at det er rimeligt at man sørger for at kontakte virksomheden indenfor 2 måneder.
Ligeledes her skal man altid sende sin pakke tilbage i den samme stand som man modtog sin pakke i, og reklamationsretten vil bortfalde, hvis man selv har ydet skadet på produktet, eller man ganske enkelt har brugt produktet forkert.

Viivaa.dk – gratis fragt v/køb over 700 kroner

Hvor lang er leveringstiden hos Viivaa.dk?

Viivaa.dk bestræber sig på at give kunderne den bedste service i form af en hurtig levering, og derfor benytter man sig også af Post Danmark som deres leverandører af deres pakker.
Der vil ofte gå 1-4 hverdage, fra man har bestilt produktet til man har modtaget det.

Man kan vælge mellem to leveringsformer:

Post Danmark uden omdeling, hvis man vælger denne leveringsform, så vil ens pakke blive sendt hen til ens lokale posthus. Når man skal hente sin pakke, skal man huske et gyldigt ID kort, samt den kode som man har modtage fra Post Danmark via ens Mail / SMS.
Denne leveringsform koster 39 kr.

Post Danmark med omdeling, denne leveringsform betyder, at pakken man har bestilt vil blive leveret direkte hjem til ens hoveddør. Hvis man tilfældigvis ikke er hjemme når posten kommer, så vil pakken blive stillet på et evt. aftalt sted, eller også vil der blive lagt en seddel i postkassen, hvorefter man kan hente pakken på det lokale posthus.
Denne leveringsform koster 59 kr.

Man kan opnå gratis fragt, hvis man køber for mere end 700 kr.

Viivaa.dk – gratis fragt v/køb over 700 kroner

Kan man annullere en ordre?

Ja som en ekstra service hos Viivaa.dk så kan kunderne altid til hver en tid annullere deres ordrer. Skulle det ske at deres pakke allerede er blevet pakket og sendt afsted, så bedes man kontakte Viivaa.dk´s kundeservice, og herved få annulleret sin bestilling.

Hvis du ikke når nogle af delene så kan man altid nægte og modtage pakken fra Post Danmark når de ankommer med den, og i stedet vil pakke blot blive returneret til virksomheden, og hermed har man annulleret ens køb.

Man kan dog først regne med at få pengene retur til ens konto, efter 3-7 hverdage.

Trustpilot anmeldelse af Viivaa.dk

Hvis man tager et klik ind på www.trustpilot.dk så vil man kunne se at Viivaa.dk har en rating på 8.2 baseret på over 300+ anmeldelser, dette må siges at være mere end godkendt. Det som der går igen i mange af kunde anmeldelser er, at der altid er en rigtig god service, sammen med der altid er en rigtig hurtig levering af produkter, idet kunderne typisk har deres produkt efter blot 1-2 dage.

Viivaa.dk – gratis fragt v/køb over 700 kroner