NIBUboots er elegante, eksklusive og sofistikerede gummistøvler til den modebevidste kvinde.

Nibu ved hvor vigtigt det er at have de rigtige gummistøvler, som ligeså udstråler et elegant design. Der er i gennemsnit 121 regnvejrsdage om året I Skandinavien, og dermed er både kvalitet og de stilsikre gummistøvler et essentielt “must-have” i alle kvinders garderobe.

Rabatkode

Brug rabatkoden NIBU15 og få 10% rabat på adressen Nibuboots.com

NIBUboots kan bruges i alle hverdagens situationer, uanset om du er ude og gå en efterårstur i skoven, på vej til arbejde eller en tur ud i byen. Målet med gummistøvlen er at den stilbevidste kvinde nu også kan iklæde sig en sofistikeret og elegant gummistøvle uden at gå på kompromis med sit look.

Alle gummistøvler fra NIBU er gennemtestet i alle Skandinaviens årstider for at være sikker på de kan klare selv de værste vejrforhold.

NIBU kombinerer Skandinavisk stil med kvalitet, så du ikke behøver gå på kompromis med det elegante look når dine støvler skal kunne klare regn og slud.

Galleri

Betaling

Altid 100% sikker e-handel hos Nibuboots DK, der iøvrigt gør brug af de sikreste betalingssystemer på webshoppen, der håndtere ens oplysninger på den bedst tænkelige måde. Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort, VISA, American Express, VISA Electron, Maestro, Mastercard eller JCB.

NIBU støvler er vandtætte, behagelige og lette…

Brug rabatkoden NIBU10 og SPAR 10% på dine nye gummistøvler.

nibuboots-rabatkode-650x499

Se også flere tilbud og rabatter i en tidligere artikel her på siden Netskobutik.dk rabat uden rabatkode + tilbud