Bestil Danmarks billigste internet / bredbånd hos Kviknet.dk, der får du ikke blot markedets bedste priser, du får nemlig lynhurtigt, stabilt og super billigt internet. Kviknet så dagens lys første gang i 2013, med det klare mål om at sænke priserne på adgang til internettet, så alle og enhver kan være med. De har også det mål om at bryde de store selskabers monopol, og derved give danskerne hurtigt & billigt internet.


Få 100 kr voucher- & rabatkode!

Få ekstra rabat på 100 kroner når du bestiller internet/bredbånd hos Kviknet.dk, når du benytter denne unikke rabatkode AD100 i bestillings processen. Det er vigtigt at du angiver voucher koden i “kommentarfeltet”.


Hvorfor er Kviknet billigere end de andre?

Kviknet arbejder intensivt på at holde omkostningerne nede og tilbyde markedets billigste bredbånds forbindelser. Intet dyrt hovedkontor eller butik, og der sælges kun via internettet.

Hvordan er kvaliteten?

Kviknet anvender TDC’s kobbernet — det gør alle andre ADSL-udbydere på det danske marked i øvrigt også. Det gør derfor ingen teknisk forskel, om du køber dit internet hos Kviknet eller hos vores konkurrenter. Vi er til gengæld billigere!

Sådan gør du:

  • Skriv koden: AD100 i kommentarfeltet, og få 100 kr. i rabat, 1. måned!
  • Rabatten gives kun for første måned, og én gang pr. husstand.

Klik her for at besøge Kviknet.dk

Du får den højeste upload, UDEN merpris

Kviknet altid levere den højest mulige uploadhastighed uden merpris. Hvis du fx bestiller en 20/2 Mbit/s forbindelse, men din forbindelse kan bære 10 Mbit/s upload, vil vi levere en 20/10 Mbit/s til samme pris. Det er dog ikke altid, at det er muligt – det kommer helt an på kvaliteten af TDC’s kobberledning.

Fordele ved Kviknet

  • Billigste bredbånds løsninger på det danske marked
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Nem installation – Plug n’ Play
  • Højeste uploadhastighed, uden ekstra omkostninger
  • Valgfri trådløs router (køb nyt eller brug din egen)
  • Hurtig, professionel og kundevenlig support

kviknet_650x500