Dette indlæg giver dig et hurtigt, nemt og enkelt overblik over kanon gode tilbud, hos IF.dk forsikring til private og til firmaer. Du finder også aktuelle rabatkoder / kampagnekoder, plus de nyeste og bedste online rabatter og tilbud, fra en seriøs og troværdig forsikrings virksomhed, der har rigtig meget at byde på.

IF.dk kampagne- & rabatkoder 2015
Her på denne side, finder du altid de nyeste og bedste aktuelle tilbud og rabatter, samt eventuelle IF.dk kampagne- & rabatkoder 2015, til forsikring til privatpersoner og til virksomheder. Der er pt. ingen rabatkoder tilgængelig…

FORSIKRINGER TIL DIG OG DINE TING


Vi forsikrer det som er værdifuldt i livet


Vi er en del af Nordens største forsikringsselskab, og vores forsikringer er udviklet med udgangspunkt i dine behov samt vores ekspertise og mangeårige erfaring. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette dækning til dig og din familie, hvis du har brug for det.​ Desuden lover vi hurtig og retfærdig skadeshåndtering.​​​​

Hos IF forsikring kan man få rabat på 3 forskellige måder:

Onlinerabat:

Når du køber online, får du rabat på en række forsikringer. Onlinerabatten bliver automatisk fratrukket.

Kampagnerabat:

I perioder kører IF forsikring kampagner, hvor du kan få ekstra god rabat på udvalgte IF forsikringer. For at få rabatten skal du benytte en kampagnekode. Du kan ikke få både onlinerabat og kampagnerabat på samme tid, men bestemmer selv hvilken af de to rabatter du ønsker.

If-aftale rabat /samlerabat:

Derudover kan man altid automatisk opnå op til 20% rabat på udvalgte forsikringer hvis man samler sine forsikringer hos If og bliver If-aftale kunde. Denne rabat gælder hvert år forsikringen løber.

If.dk er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder. If har ca 6.800 ansatte og ejes af den finske koncern Sampo. Virksomheden IF forsikre det der er værdifuldt i livet: Mennesker, dyr, boliger, biler og ens ting. Dette forsikringsselskab med næsten 7.000 professionelle og meget dygtige ansatte, yder god service fra dag et, hvor kundeservicen bliver prioriteret højt hos IF. Køb forsikring hos IF.dkde ved hvad de har med at gøre.