Forkølelsessår er en virus, som rigtig mange danskere lider af mange gange om året. Det er en stor pestilens for mange, da man ikke kan komme af med virussen, når man først er smittet.

Forkoelelsessaar.dk er en informationshjemmeside, hvor du finder alt du bør vide om forkølelsessår og herpes. Du kan læse alt om, hvad forkølelsessår er, hvordan det smitter, hvad man skal være opmærksom på når man har det, og meget mere. Mest af alt giver hjemmesiden en fuld guide til, hvordan du bedst behandler og forebygger forkølelsessår bedst muligt. Du finder både produktbeskrivelser og anmeldelser og masser af gode råd til, hvordan du undgår forkølelsessår i fremtiden.

Rabatkode til effektivt behandlingsprodukt

Hjemmesiden kommer som nævnt meget ind på behandling af forkølelsessår. Her konkluderes det, at det mest effektive produkt til hurtig behandling af forkølelsessår – og tilmed til billigste og mest ukendte – er LipZor Light Device. Det et en lille apparat på størrelse med en barbermaskine, der udsender et usynligt infrarødt lys, der har vist sig at kunne behandle et forkølelsessår så effektivt, at der udbruddet udebliver helt, hvis man behandler i tide.

Forkoelelsessaar.dk tilbyder et stor anmeldelse af produktet og giver desuden en eksklusiv rabatkode på 100 kr. så brugere af siden får produktet til kun 499 kr., hvilket er meget billigt, da produktet (modsat plastre, piller og creme) kan bruges igen og igen, da det er batteridrevet.