Mangler du et nyt flot, smart eller elegant herre- el. dameur, så klik dig et smut forbi internet shoppen www.DitUr.dk – tjek deres fine udvalg af ure ud. Bestil et kvalitets ur i dag og få dit nye ur, inden for blot et par arbejdsdage. Du finder masser af billige ure til mænd og kvinder, af meget høj kvalitet hos Ditur.dk – og med vores DitUr rabatkode: ditur10 får du oveni hatten 10% rabat på alle varer!

Køb et ur i dag til nogle markedets bedste online priser, og hvis du benytter vores rabatkode gives der 10% rabat på hele sortimentet, uanset ordrestørrelse, ja så udløser rabatkoden 10% rabat på alt!

Hos Ditur.dk har de prisgaranti på hele sortimentet, det vil med andre ord sige, at finder du identisk varer et andet sted online, som er billigere, ja så får du differencen tilbage.

Alle ure bliver leveret i en gratis urboks, med posten inden for blot 1-3 hverdage. Modtag din bestilling hurtigt og sikkert, leveret med PostDanmark, som koster 39 kr. med omdeling og 53 kr. uden omdeling.

Hos web portalen Trustpilot har kunderne virkelig talt, for de har næsten udelukkende givet DitUr.dk webshoppen maksimal karakter. Den samlede bedømmelse er “Fremragende” som har givet webshoppen en TrustScore på hele 9.0 ud af 10.0 mulige. Flere end 90+ tidligere kunder beskriver DitUr.dk i meget vendinger. God service, hurtig levering, billige priser etc. er noget kunder finder positivt hos DitUr’s online butik.

Her er hvad webshoppen skriver kort om dem selv:
Ditur.dk er en dansk webshop med fokus på moderigtige og billige ure. Sortimentet hos Ditur.dk inkluderer både ure til mænd og ure til damer – mænd og damer der ikke går på kompromis med god stil og kvalitet, men samtidig ønsker sig et billigt ur. Hos Ditur.dk sætter vi en ære i at have tilfredse kunder. Her ligger vi fokus på kundeservice og prisgaranti.

Besøg netbutikken DitUr DK lige her og benyt vores rabatkode: ditur10 og få 10% rabat i dag.