Spar rigtig mange penge ved at skifte til LED belysning. Der er mange fornuftige grunde til at udskifte pæren med LED belysning. Herunder økonomiske samt miljømæssige grunde. Normale halogen samt sparepære har en relativ kort levetid i forhold til LED teknologien.

Spar penge på LED hos Dioder-online.dk

Det finder du i webshoppen

Skal pæren skiftes til noget mere holdbart og økonomisk, så findes der et bredt udvalg af belysningsløsninger. Du finder dioder som har samme design og udsmykning som de gamle glødepære, dæmpbare dioder, SMD dioder, dioder til bilen og meget mere. Kort sagt der sælges alt indenfor LED pærer og LED Spots til hjemmet samt virksomheder.

LED bånd

Fleksibiliteten i at bruge et LED bånd er stort og smart. Har man et område i hjemmet hvor der ønskes et behageligt lys, kan et LED bånd benyttes. Båndet har den funktion at det kan gå om hjørner, og nogle af dem kan endda klippes til, så man får den helt rigtige længde. Desuden følger der ofte en dæmper med så lysstyrken kan justeres.

Økonomisk gevinst ved brug af LED

LED belysning bruger betydelig mindre energi end andre ”normale” lyskilde løsninger. Derfor, er der på sigt en økonomisk gevinst at hente. Gevinsten bliver kun større på sigt, fordi LED som udgangspunkt har en betydelig længere levetid.

Kvalitets LED lys til spot priser hos Dioder-online.dk

Betaling og levering

Om du bestiller LED bånd eller LED pærer, så betaler du ikke for fragten, eller hvis din ordre er over 799DKK. Du kan vælge at få pakken tilsendt til en af Post Danmarks udleveringssteder, det koster 0 DKK. Eller få pakken tilsendt til hjemmet/firmaadresse. Dette valg koster 64DKK eller 0 DKK alt afhænging af ordrens størrelse.
Når din ordre er modtaget, kan du forvente at modtage pakken indenfor 1-3 arbejdsdage. Du kan betale med stort set alle former for betalingskort, EAN nummer, Faktura hvis du er erhvervsdrivende eller gennem ViaBill.

Kontakt Dioder-online hvis du…

mangler vejledning indenfor hvilken belysning løsning der matcher dit behov bedst. Høre mere om fordelene ved at benytte sig af LED belysning. Eller har du noget helt tredje på hjertet, så kontakt endelig kundeservice på telefon: 20 12 50 00 eller send en mail på Support@Dioder-online.dk eller kom forbi showroomet på addressen: Lykkesholms Allé 102, 8260 Viby J

Lys i pæren der giver mening…

Gratis levering, hurtig ekspedering, økonomisk og miljørigtig gevinst, nu, og på sigt. Største udvalg indenfor LED belysning, LED lys har længere levetid end ”almindelig” lyskilder. Altid Kvalitet til lave internet priser.

Klik for at se de mange gode tilbud og rabatter på Dioder-online.dk

Flere artikler med lys, lamper og belysning her på siden: