Cristiano Ronaldo klar med ny tøj kollektion – Vi kender ham alle sammen bedst fra fodbold banen, hvor portugisiske Cristiano Ronaldo tre gange er blevet kåret til verdens bedste spiller. Det er ikke bare på banen han er en ener, men også udenfor banen har han vist at han er en ener.

Cristiano Ronaldo er nemlig den sportsperson der giver flest penge væk til velgørenhed hvert år, og senest efter den store jordskælvs katastrofe i Nepal, valgte verdensstjernen blandt andet og donere 50 millioner kr. til de ramte.

Find de seneste tilbud og rabatter på hjemmesiden cr7underwear.com på undertøj til drenge og mænd. Spar penge når du handler Cristiano Ronaldo fashion underwear via gode tilbud, hvor der kan spares op til 50% på udvalgte varer.

Ronaldo kunne sammen med danske JBS i slutningen af 2014, lancere sin første kollektion af skjorter og underbukser, som har fået navnet CR7. Dette har vidst sig at være en stor succes, og folk er ellevilde med produkterne som er 100% designet og udviklet af ham selv.

Hele Ronaldos karriere er bygget op omkring flot udseende og perfektion, og det er netop disse to elementer som skinner igennem i hans tøj kollektion. Såvel underbukserne som skjorterne sidder helt perfekt til på kroppen, og man får tøj af høj kvalitet med hans mærke.

Man kan finde hele hans tøj kollektion via dette link, hvor man også kan få et indblik i efterårets kommende kollektion.

Se også: Marjoe rabatkode og Intimo rabatkode