Bodylab Whey 100 er et dansk produkt, proteinpulveret er fremstillet af komælk, via de mest moderne og skånsomme processer. Bodylab Whey 100 er en blanding der består 100 % af rene udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet.
Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil, hvilket gør at produktet giver den optimale virkning.

30 % af proteinet kommer fra BCAA aminosyrer, som er med til at din krop endnu hurtigere kan optage det, og det betyder med andre ord, at det er din optimale kilde til ekstra protein.

Klik her og få gratis fragt med Bodylab.dkTilbud og rabatter - fri fragt v/køb over 500 kr.

Der er mange måder du kan anvende Bodylab Whey 100 på, produktet kan nemlig nemt opløses ved omrøring i mælk, vand og Juice. Dog så får man det bedste resultat ved anvendelse af en Shaker, da brugen af en shaker er den mest optimale måde, og opløse pulveret på.

Selve Produktet smager rigtig godt, det er vigtigt og vide, at der ikke er tilsat nogen former for sukker, der er kun et ganske lille indhold af naturlig mælkesukker i produktet. Proteinpulver fra Bodylab indeholder desuden heller ikke aspartame eller AZO-farvestoffer.

Find de nyeste tilbud med vores Bodylab rabatkode, der finder du også nyheder og updates fra virksomheden. Du får altid fragten gratis med GLS, når man bestiller for mere end 500 DKK, samt gratis gaver.

Anvendelsesområder
Man kan vælge og anvende Bodylab Whey som et supplement til en i forvejen sund og næringsfuld kost. Bodylab Whey er et produkt som kan anvendes af alle dem, der ønsker et ekstra protein tilskud.

Straks efter træning kan Bodylab Whey med fordel indtages, fordi på dette tidspunkt er musklernes genopbygnings evne ekstra god, og de kræver derfor en hurtig tilførsel af energi og proteiner.
Om morgnen og sidst på aftenen kan Bodylab Whey også indtages, fordi på netop disse to tidspunkter, har kroppen godt af og få et lille ekstra protein tilskud.

Bodylab Whey 100 Extra Pure
Bodylab tilbyder også Bodylab Whey 100 Extra Pure , bestående af 100 % rene valleprotein-isolat , og det må betegnes som værende markedets bedste proteinpulver. Dette produkt er lidt dyrere i forhold til andre produkter, det er fordi proteinindholdet er højere, samtidig med at det IKKE indeholder fedt og laktose.

Dansk produceret proteinpulver
Bodylabs Whey er et 100 % dansk produceret produkt, som foregår i det nordlige Jylland oppe i Hadsund.
Selve produktionen og håndteringen af produktet, er under hensyn af den danske lovgivning, og bliver kontrolleret af de danske myndigheder.

Klik her og få gratis fragt med Bodylab.dkTilbud og rabatter - fri fragt v/køb over 500 kr.