Med vores BellevueBox Valentins rabatkode 2015, gives der 10% rabat på alle valentinsgaver samt gratis og hurtige levering.

Brug rabatkoden BBVAL15 og få 10% rabat på alle Valentinsgaver.

Hos Bellavuebox kan du vælge imellem en bred vifte af gave pakker, vælg mellem kategorierne: Hotelophold og ferier, Middag og smagsoplevelser, Underholdning, Action og Adventure, Livstil og Wellness, Familie og “åbent gavekort”

Hvert år den 14. februar fejrer vi kærligheden. Den 14. februar er det nemlig Valentines Dag. Dagen, der som ingen anden dag er fuld af kærlighed. Dagen, hvor vi overrasker dén, vi elsker med skønne, romantiske og uforglemmelige Valentinsgaver. Og dagen, hvor intet er for romantisk, og hvor det er tilladt at lade det fosse ud med søde ord og skønne Valentinsgaver.

Men det evige dilemma er, hvad du skal overraske din udkårne med. For Valentinsgaver må gerne være romantiske. De må gerne være uforglemmelige. De må gerne kunne deles.

valentinsdag

Bellevue har derudover en rigtig let og overskuelig hjemmeside med et godt købs-flow.
Der kan betales med stortset alle slags betalingskort, og med henhold til ferie&rejser er de også medlem af Rejsegarantifonden

Du får altid hurtig levering med BellevueBox webshoppen, direkte leveret til din adresse. Shoppen har opnået 4 stjerner på sitet TrustPilot, er godkendt af E-handelsfonden med E-mærket og sidst men ikke mindst, har de vundet Børsens Gazelle pris tilbage i 2013.

Brug rabatkoden BBVAL15 og få 10% rabat på alle Valentinsgaver.