Sammenlign tilbud, find bedste, billigste varmepumpe og spar penge! Hvor meget du sparer på elregningen, ved at installering af en varmepumpe, afhænger af varmepumpens effektivitet og af hustypen. Derudover, så er det også vigtigt om der er tale om en luft/luft, jordvarme eller luft/vand varmepumpe. Endelig, så kan varmepumpe mærket også have betydning og her er der meget at vælge i mellem. Fx Panasonic, Mitsubishi, LG, Bosch, Daikin Toshiba eller Electrolux. Klik her for at læse mere.

Sådan fungerer det ved indhentelse af tilbud
1. Udfyld formularen
2. Vælg de 3-4 leverandører du ønsker at modtage tilbud fra
3. Det står dig frit for om du vil takke ja eller nej til et af tilbuddene

Spar op til 70 % på varmeregningen
Synes du at din regning fra oliefyret er for høj eller betaler du i dyre domme for at varme boligen op med el, så kan det være en god ide at undersøge mulighederne for at få installeret en varmepumpe eller jordvarme. En varmepumpe sikrer dig minimum 50% i energibesparelse og er samtidig godt for miljøet, da CO2 udslippet bliver reduceret med næsten 40 procent. Derudover, så kan en varmepumpe også fungere som aircondition om sommeren og hjælper med at holde luften ren i huset.

Hos Tjenestetorvet.dk samarbejdes der udelukkende med kvalitets leverandører, som står parat til at rådgive dig om mulighederne for at få installeret en varmepumpe og hvad der er den bedste løsning for lige netop din bolig. Da op til 4 leverandører er i konkurrence om at få dig som kunde, så kan du også være sikker på at få nogle rigtig gode tilbud – gratis og uforpligtende naturligvis! Se hvordan du sparer op til 70% på varmeregningen.