Rabatkoden til webshoppen AndPants giver en ekstra besparelse på 5%, 100% gratis levering, gratis ombytning og 14 dages fuld returret. Køb fedt og lækkert modetøj online, til hende og ham til konkurrencedygtige priser!

Brug rabatkoden spar5ekstra og få 5% rabat på din første ordre via dette AndPants kampagne link.

AndPants er en modebutik på nettet. På hjemmesiden Andpants.com kan du finde et bredt udvalg af tøj, lækre accessories og skønne sko fra nogle af verdens bedste brands. Du kan finde basisvarer til at supplere garderoben med eller du kan finde dyrere designervarer, som garderoben kan bygges op omkring.

Hos AndPants finder du designere som Mads Nørgaard, T by Alexander Wang, Nike, Kenzo, Comme Des Garcons, Wood Wood, Samsøe Samsøe, Han Kjøbenhavn, Pele Che Coco samt mange mange flere, så der er noget for enhver smag.

AndPants.com er en E-mærket webshop, godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden, der sikre at man altid kan være sikker, på en 100% sikker og tryg handel online hos denne webshop – se certifikatet.
På hjemmesiden Trustpilot.dk har AndPants.com opnået en høj samlet karakter, på 9.4 ud af 10 – som er baseret på 380+ kundeanmeldelser, hvoraf største delen af anmeldelserne er positive.

Brug rabatkoden spar5ekstra og få 5% rabat på din første ordre via dette AndPants kampagne link.