Vind en iPad! – Allianz Global Assistance – Køb din rejseforsikring i dag! & vind en iPad!

Med en rejseforsikring kan du være helt tryg – På rejser opleves nye og spændende indtryk. Men engang imellem også hændelser vi helst ville være foruden. Med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance i bagagen kan du slappe helt af og trygt nyde alle de oplevelser der venter. Køb din rejseforsikring i dag og deltag i konkurrencen om at vinde en iPad.

Rabatkode: Allianz2015*efteraar

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står vi til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Måske har du mistet din bagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest ubelejlig tidspunkt. Vi er Allianz Global Assistance. Og vi er her for at hjælpe. Faktisk har vi hjulpet i næsten 60 år. I dag berører vores gruppe af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Vi er her for at hjælpe dig i vanskelige situationer, i hele verden og lige rundt om hjørnet. Vores opgave og mission er at yde dig hurtig og omsorgsfuld assistance af høj kvalitet, når som helst og hvor som helst, når du har brug for os.

Rabatkode: Allianz2015*efteraar

Vi når vidt og bredt
Men hvordan kan vi yde service alle steder og på alle tidspunkter i døgnet? Først og fremmest er vi mere end 13.000 dygtige og engagerede medarbejdere. Derudover arbejder vi i tæt samarbejde med et globalt netværk af mere end 400.000 partnere, der spænder fra medicinske eksperter til mekanikere og juridiske rådgivere til håndværkere. Med vores fælles ekspertise, og mission om at hjælpe, når vi vidt og bredt.

Vi er globale. Vi er lokale. Og vi er stolte af begge dele.
Det er meget vigtigt for os, at vi opretholder en balance mellem vores stadigt voksende internationale tilstedeværelse og den nære menneskelige dimension. Ja, vores globale rækkevidde er afgørende for at opfylde behovene hos vores kunder; men lige så vigtigt er vores evne til at anvende den kulturelle viden og forståelse vi har opnået i det lokale. Vi er stolte af vores evne til at gøre begge dele.

Allianz Global Assistance i Skandinavien
Allianz Global Assistance har siden 1995 været at finde i Skandinavien. Vi har tilbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem vores partnere i rejse- og luftfartsbranchen. Og vi er stolte over at kunne tilbyde vores værdsatte rejseforsikrings produkter direkte til vores kunder på allianz-assistance.dk.

Rabatkode: Allianz2015*efteraar

Al medicinsk nødhjælpsassistance ydes 24 timer i døgnet gennem vores lokale samarbejdspartner Falck Global Assistance, der med egen dansktalende alarmcentral altid er klar til at hjælpe.