Canal Digital – med 2 årtider i bagagen

Canel Digtital har gennem mere en 2 årtider leveret knivskarpt tv til det private hjem, arbejdspladsen og til adskillige antenneforeninger. Telenor som de fleste kender, ejer Canal Digital og er iøvrigt Norges absolut største telekomunnikations udbyder.

Mine ynglings kanaler uden ”knas”

Knivskarpt tv billede gennem satellit opnår Du, da der ikke vil komme forstyrrelser pga. af nedgravede kabler mm. Du ”modtager” kanalerne direkte til din parabol helt uden forstyrrelser og afbrydelser.

Gå videre til CanalDigital.dk

HDTV

Canal Digital var de første i Danmark til, at tilbyde deres kunder HDTV – og i dag har alle parabol kunder mulighed for, at se deres yndlings kanaler mens de er på farten, dvs. på tablet, pc og på smartphonen.

  • Engangsrabat på 250 kr.
  • 0 kr. i oprettelse
  • Vælg selv hastighed – op til 50 Mbit
  • To knivskarpe tv-pakker fra Canal Digital
  • Hurtigt og stabilt internet og telefoni fra Telenor
  • Trådløs router er inklusiv og leveres af Telenor

Tv Kanaler

I alt kan du modtage op til 60 digitale kanaler. Hvor der indgå 22 HDTV kanaler. Alle tænkelig danske kanaler samt populære udenlandske kanaler indgår heri.

Pakkeløsning

Der tilbydes to forskellig tv pakker, hvortil ekstra tilvalgskanaler kan tilføjes.

Pakke 1:
Til dig som kan ”nøjes” med 28 kanaler hvoraf ti af dem vises i HD. I pakken indgår de kendte danske kanaler i HD b.la. DR1, DR3, TV2, TV2 Sport mm. Du har gennem denne pakke mulighed for, at blive opdateret på lokale samt verdens nyheder døgnets 24 timer, se utallige tv-serie fra eksempelvis TV3 eller, er du mere til reality eller Premier League mm. så er der ingen tvivle om, at denne tv-pakke, vil stille din tv-trang.
Prisen for Local pakken er kun 389 kr./md.

Pakke 2:
Er i flere forskellige ”tv-typer” i hjemmet, eller har du bare en bred tv-smag ? Family pakken tilstræber sig til dem som ønsker, at se ALT sport, børn der ikke kan få nok af børne tv, eksempelvis Disney, men det er også til dem som ikke kan få nok af nogle af verdens bedste natur/dokumentar udseendelser. Eller måske har du/i nogle helt fjerde tv ønsker? Du bør derfor overveje Family pakken. I denne pakke indgår naturligvis alt fra Local tv pakken, plus 40 andre kanaler. Du får derfor 68 kanaler i alt, hvor 22 af dem bliver sendt i HD.
Prisen for Family er kun 499kr./md.

Gå videre til CanalDigital.dk

Hvad indgår ellers i tv-pakkerne?

Er du ny Digital Canal kunde ? Hvis ja, så kommer der her et eksempel på hvad du får med i din bestilte tv-pakke. Foruden de respektive kanaler, kommer der en professional montør hjem til dig, og sætter hele pakken op. I pakken indgår der:

  • TV-boks: Har du en iPad eller iPhone så kan du bladre rundt i dine HD-kanaler med denne tv-boks. Har du en ekstern harddisk, jamen hvorfor så ikke tilslut den til tv-boksen, og optag din yndlings udseendelse hvis du ikke er hjemme.
  • Installation af din parabol: Montøren aftaler en tid med dig, og herefter bliver den monteret på en sydvendt side.

Tv-boksen har værdi af 1.176 kr. samt installation af parabol, har en værdi af 1.250 kr. For disse ydelser betaler du 0 kr. I de 0 kr. indgår parabol, oprettelse og kortafgift. Prisen for 6 md. bindning er derfor:

Local tv-pakke: 6*389kr./md. = 2.334 kr.
Family tv-pakke: 6*499kr./md. = 2.994 kr.

Tv-serie uden afbrydelser

Hvis du ikke kan få nok af film og serie, og er du træt af reklame afbrydelser ? Så skulle du overveje, at opgrade enten din Local tv-pakke eller din Family tv-pakke til C More. Her finder du utallige film og serier i biblioteket, hvorfra det køres gennem din tv-boks.

Skal du på farten, og lige se noget af din yndlings serie, så tag din iPad med under armen. Så længe du har internet forbindelse, så kan du streame alt det du vil i Danmark, Grønland og Færøerne.

Prisen for C More er kun 99kr./md. eklusive prisen på din tv-pakke.
Du kan opsige dit C More så snart du ønsker det, da der ikke er binding på dette tilvalg.

Lej premierefilm, når det passer dig
Som Canal Digital kunde, har du mulighed for, at leje mere end 8000 forskellige film. Hvordan? Den installeret tv-boks du engang fik installeret giver dig adgang til tjenesten GO Filmleje. Tv-boksen skal være have internetforbindelse. Når forbindelsen er sat, trykker på ”On demand” nederst på din fjernbetjening. Når du så skal leje en film, skal du indtaste din pin-kode, hvis du ikke har lavet sådan en kode, skal du blot trykke 1234.

Hvordan betaler jeg så? Den film du lejer, bliver først fakturet på din kommende regning. Derfor, skal du ikke bruge betalingskortet når du lige skal ind og leje – det kører hele automatisk.

Gå videre til CanalDigital.dk

GO Filmleje på PC/MAC
Har du en PC/MAC i nærheden, og gerne vil benytte tjenesten GO Filmleje så kan dette også lade sig gøre. Blot gå ind på ”Min Side” – brug dit kundenummer, hvis det er første gang du logger ind, herefter skal du aktivere GO Filmleje. Når du lejer film via din PC/MAC kan du enten vælge at betale med kreditkort, her og nu – eller vendte med at betale til din næste regning kommer. Du bestemmer.

Så enkelt er det at bestille Canal Digital
Under de respektive tv-pakker, kan du i højre side indtaste navn, addresse mm. og hvilken tv-pakke du ønsker at købe, for minimum 6 mdr. Har du spørgsmål eller er du i tvivle om hvilken tv-pakke der passer dit/jeres behov bedst, så tøv ikke med at kontakte Canal Digital.

Hvorfor vælge Canal Digital?

Der er mange grunde til, at vælge Canal Digital som din tv udbyder. Nogle af grundene er b.la. det brede samt dybe udvalg af tv kanaler, som indgår i tv-pakkerne. Du kan også opgradere din tv-pakke for under 100 kr./md. (uden binding) og få adgang til C More – her er der garanti for, at din film/tv-serie trang bliver stillet.

Som Canal Digital kunde, har du modtaget en tv-boks. Men denne tv-boks har du altid mulighed for, at leje nye premierefilm samt ældre film, og faktisk er der over 8000 titler at vælge imellem.

Fik vi sagt, at vores kunder kan lide os ? På Trustpilot kan du læse rigtig mange anmelderser fra tilfredse kunder.

Er du i tvivle om det mindste, så ring endelig til vores kunderservice på telefon nummer 78 79 43 25, så finder vi en tv løsning der passer til dig.

Gå videre til CanalDigital.dk