I vores nye og opdaterede webshop anmeldelse, af den populære internet butik MyTrendyPhone, finder du en sprit ny rabatkode, som du kun finder her på siden.

Denne eksklusive rabatkode giver dig 10% rabat på alle varer under “særtilbud”, som ikke allerede er på tilbud. Det er ikke muligt at kombinere 2 tilbud på én gang. Vi har været i kontakt med MyTrendyPhone op til vores gennemgang af sitet, fik vi forhandlet os frem til et ganske godt tilbud i form af en unik kuponkode. Nemlig at alle og enhver der benytter vores unikke: MyTrendyPhone rabatkode , får 10% i rabat på stedet.

I den online shop MyTrendyPhone, finder du altid markedets bedste & laveste priser, indenfor alt hvad der har med mobil/tablet/bærbar pc etc. tilbehør at gøre. Websitet score desuden højt på brugeranmelder siden TrustPilot, de er E-mærket samt har så er webshoppen et CO2 neutralt website.

Sitet har været online i mere end 10 år, de har i den tid opbygget en stor viden og gjort sig erfaringer, der gør at de ved præcis hvordan man driver en succesfuld internet forretning. Det skal være nemt, enkelt og billigt – hvilket må siges at være tilfældet hos MyTrendyPhone.

Det er værd at bemærke, at deres website er en 100% mobil & tablet optimeret/venlig webshop – køb varer hjem fra shoppen, på farten eller lige ved hånden. Uanset hvor du end måtte befinde dig, kan du altid besøge shoppen online via f.eks. smartphone, computer, tablet eller mobil.

Du finder det eksklusive tilbud via vores Mytrendyphone.dk rabatkode – læs også via samme link vores anmeldelse af shoppen, hvor du finder nyttige oplysninger omkring firmaet etc.

Rigtig god fornøjelse.