Prisen for vores rådgivning skal ikke komme som en negativ overraskelse. Hos Hviid Bolig advokater får man derfor altid rådgivning i forbindelse med bolighandler til faste lave priser. Besøg hjemmesiden BoligAdvokater.info

Hvad omfatter rådgivningen?

Alle priser er totalpriser inkl. moms og omfatter fuld rådgivning inkl. skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. Al kommunikation foretages via e-mail og telefon – og på tidspunkter der passer ansøgeren. Advokaterne hjælper forbrugeren trygt igennem bolighandlen– fra start til slut. Deres erfarne boligadvokater foretager en grundig gennemgang og kontrol af samtlige dokumenter der vedrører bolighandlen.

Har man brug for advokat?

Ejendomsmægleren er 100 % sælgers repræsentant og det kan derfor være en rigtig god idé, at man får en erfaren boligadvokat til at give uafhængig rådgivning og udelukkende varetage ansøgers interesser. Erfaring viser at det ofte er de forhold, der ikke fremgår tydeligt, som giver de største problemer.

Landsdækkende boligadvokater

Det er underordnet hvor i landet man bor. Hviid Boligadvokater har afdelinger i Århus, København, Odense, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Roskilde, Herning, Viborg og Kolding, men klienter fra hele Danmark. Uanset hvor i landet man er bosat kan de hjælpe sikkert igennem bolighandlen. Alt kan klares ved hjælp af telefon og e-mail.

bolig-advokater-600x400