Xoliving.dk rabatkode og anmeldelse

Fri fragt på alle bestillinger over 499 kr.

Med vores rabatkode link her foroven, får du hele din bestilling leveret, trygt, sikkert og lynhurtigt helt gratis, ved køb for mere end 499 kr. hos Xoliving webshoppen.

Få gratis levering med XoLivingRabatter på interiør & brugskunst

Kort gennemgang af Xoliving webshoppen

Denne webshop er meget stilfuld og elegant, ikke bare design mæssig, men så sandelig også indholdet på siden, deres produkter de sælger på siden, er alle dansk designet og dansk produceret. Du finder kun varer af høj kvalitet på websitet, produkter til dit hjem og bolig. Ønsker du lidt ud over det sædvanlige, er dette stedet du bør klikke forbi et smut og se deres udvalg. Udvalget er dog ikke specielt stort, men det de har er top klasses varer til gode priser også. Hjemmesiden er E-mærket af e-handelsfonden, hvilket sikre dig en god og ordenligt handel, hvor man trygt og sikkert kan handle og betale online.

Siden er desuden også CO2 neutral, mærket med svanemærket og er miljø godkendt med en stor grøn smiley. Sitet giver fri leveringen til hele Danmark, og 30 dages fuld returret, 2 års reklamationsret, hurtig levering og så foregår betalingen naturligvis krypteret. Alt i alt så er denne webshop et super fedt sted, at besøg, de har nogle fine, stilfulde og elegante produkter på hylderne i shoppen, siden henvender sig til dem der ønsker sig noget flot, pænt og brugbart til hjemmet og boligen ud over det sædvanlige.

Det du kan købe dig på hjemmesiden er ægte dansk håndværk, alt sammen designet af danskere og produceret i Danmark! Xo Living som siden hedder, er bestemt et besøg værd hvis du er på udkig efter kvalitets designede produkter.

Rating 5/5

Få gratis levering med XoLivingRabatter på interiør & brugskunst
Find vej til Xoliving/LuxoLiving ( Skolegade 7, 7400 Herning, Danmark )

FindVej

Kontakt

Luxo Living
Skolegade 7
7400 Herning
Tlf.: +45 70 22 32 92
E-mail: info@luxoliving.dk
CVR. 30 31 95 24

Brugeranmeldelser af “Xoliving.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser