WorkoutShop rabatkode


Klik her og få dine online rabatter hos Workoutshop.dk

Indledning
Vi skal i dette review forbi et stort website, der handler med alt inden for træningstøj, fitnesstøj, udstyr, kosttilskud m.m. De har alt på deres virtuelle webshop hylder, det en webshop der bugner af spændende tilbud i lange baner, spar op til 80 % når du handler hos dem. Vi skal naturligvis forbi en af nettets giganter, nemlig webshoppen WorkOutShop, de fører alt inden for fitness og kosttilskud til de helt rigtige priser. Mere end 4.400 personer har skrevet en brugeranmeldelse på TrustPilot, der tilsammen giver en god samlet karakter, det siger lidt om hvor populær sitet er hos de danske internet kunder. Vil man sparer mange penge online, skal man bare klikke sig forbi webshoppen, via tilbuds linket nederst i dette review.

Produkt udvalg/sortiment
De har rigtig mange spændende sektioner hos Workoutshop, deres hovedkategorier er følgende: Fitness, Løb, Cykling, Outdoor & Fritid, Ernæring, Gadgets og Gear, Brands og Sale. Under hver hovedkategori finder du en lang række af interessante produkter, med deres webshop burde de flestes behov blive dækket godt ind. For med ud stort sortiment der både er bredt og dyb, finder selv kræsne brugere det de skal bruge. Der bliver hele tiden tilføjet nye varer til shoppen, med gode tilbud til følge.

Priser generelt
Deres priser er et hit, de har rigtig mange kunder, og de kan umuligt tage fejl alle sammen, når de gang på gang handler hos dem. For deres lave priser er yderst konkurrencedygtige på alle deres hylder. Du får smæk for skillingen når du handler hos Workoutshop, her kommer du til, at sparer helt op til svimlende 80 % i forhold til normale vejledende priser. Det kan med andre ord betale sig, at handle via deres store webshop, for penge kommer du til at sparer uanset hvad du end måtte bestille.

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringstiden er 2-4 arbejds dage.

Der gives gratis fragt ved køb for mere end 500 kr. i shoppen, ellers er priserne følgende:

PostDanmark – vælg selv afhentning Kr. 29
PostDanmark Privatpakke Kr. 45
Post Danmark Privat Pakke Flex-levering Kr. 45
Post Danmark Erhvervspakke Kr. 45
Afhentning i Hillerød ( Gratis )

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score
De er endnu ikke godkendt af e-handelsfonden. 7.7 af 0-10 = Godt. Karakteren er baseret på mere end 4.400 kundeanmeldelser.

Billede galleri af udvalgte produkter
[nggallery id=41]

Kontakt

Workoutshop.dk ApS
Gefionsvej 11, 3400 Hillerød

Tlf.: 70 22 15 60

E-mail: workoutshop@workoutshop.dk

Afslutning
Deres “Sale” kategori er en fantastisk sektion de har på siden, det skal naturligvis med her til sidst, da du i den afdeling af sitet finder ekstrem billige produkter af høj kvalitet. Kvaliteten på deres varer er generelt er meget høje, og så er priserne i den grad til, at have med at gøre. Står du og mangler fitnesstøj, udstyr eller kosttilskud til billige penge, samtidigt med at kvaliteten er i top, skulle du tage et smut forbi webshoppen i dag, og gør en god handel og spar mange penge. Linket til shoppen finder du her forneden, rigtig god fornøjelse.

Besøg Workoutshop.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “WorkoutShop.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste sport & motion webshops: