WiStore.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt på ordre over 299 DKK

Brug vores grønne rabat link på din næste bestilling, få hele din bestilling fragtfrit på alle ordre over 299 kr. Få din ordre leveret til din adresses dør, indenfor blot 1-3 hverdage – det er nemt, hurtigt og billigt at handle hos WiStore.

Få rabatter & fri fragt med WiStore

Indledning

WiStore er en online butik, som sælger livsstils produkter, boligtilbehør, oplevelser, delikatesser og gaveartikler på nettet af høj kvalitet. Du finder alt i bolig-, gourmet- og livsstils produkter i denne webshop, hvor priserne er banket i bund uden, at gå på kompromis med kvaliteten. Mangler du inspiration, gaveideer etc. skulle du tage et smut forbi WiSore shoppen på nettet, de har bunkevis af spændende produkter på webshoppens hylder. Der er noget for enhver smag og behag hos WiStore. Bestil online i dag, spar mange procenter, få fragten kvit og frit med vores rabatkode link, samt få din bestillingen leveret hurtigt.

Produkt udvalg/sortiment

Hos WiStore finder du et stort og bredt udvalg, af kvalitets produkter til lave internet priser. Find lækre gaver til ham, hende og dig selv online, samt masser af spændende varer til hjemmet og boligen. Siden er opdelt i hovedkategorier med dertilhørende underkategorier, fyldt op til randen med top kvalitets produkter, til super skarpe priser over hele linjen. Find inspiration i denne gaveshop med alt hvad hjertet begær, indenfor bolig, gourmet, gaver, livsstil m.m. Besøg shoppen via et af de grønne links her på denne side, opret en gratis profil på WiStore’s hjemmeside, få dernæst yderlig rabatter og adgang til super gode tilbud.

Priser generelt

Priserne hos WiStore er konkurrencedygtige, for med deres faste lave internet priser, kan man være sikker på altid, at gøre en god handel med dem. WiStore’s priser er på niveauer alle og enhver kan være med til, du får med alle bestillinger – smæk for skillingen!

Leveringstid og fragtpris

Når en ordre er afgivet og betalt, sendes ens bestilling indenfor 1-3 hverdage, direkte til ens adresses dør. Fragtprisen er 49 kr. på alle ordre op til 299 kr., men hvis du benytter dig af vores grønne rabat link, får du fragten gratis på alle bestillinger over 299 kr.

Afslutning

Sikkerheden på WiStore’s webshop er tårnhøj, de bruger den seneste krypteringsteknologi til håndtering af alle kunde informationer online, de er desuden medlem af “Foreningen for Dansk internethandel” (FDIH). Der gives 30 dages fuld returret, gratis levering på alle ordre hvis man vel og mærke, opretter en gratis profil på deres hjemmeside. Hvis man ikke ønsker at oprette en brugerprofil, brug vores kupon link og få fri levering på ordre over 299 DKK. Modtag din bestilling hurtigt og sikkert til din adresse – normalt modtager man ens ordre indenfor blot få hverdage med posten. Rigtig god fornøjelse.

Rating 5/5

Gå til WiStore.dk og få fragten gratis
Find vej til WiStore ( Engvej 32, 6200 Aabenraa, Danmark )

FindVej

Kontakt

WiStore A/S
Engvej 32
6200 Aabenraa
CVR nr.: 33392435

Kundeservice
Tlf. +45 74 62 89 29 (åbent mandag – torsdag 9-15, fredag 9-14)
email: info@wistore.dk

Brugeranmeldelser af “WiStore.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser