WhiteAway.com rabatkode 2018 og anmeldelse

Spar 15% på 100vis af hvidevarer med rabatkode

Anvend vores unikke rabatkode til Whiteaway’s hvidevarer og få 15% rabat på din næste ordre (Koden anvendes ved kassen). På Whiteaway gives der op til 35% rabat på alle hvidevarer i perioder. Du finder kuponkoden her forneden:

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

WA15

15% rabat på alle produkter under hvidevarer

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.12.2018

Få fragten kvit og frit uanset ordre størrelse

Whiteaway giver 100 % gratis fragt på alle ordre, uanset hvor stor eller lille ens bestilling end måtte være. Få desuden det hele leveret og monteret på din adresse inden for blot få arbejdsdage. I øjeblikket behøver du ikke en rabatkode for, at få gratis levering med posten, du behøver blot at benytte linket her forneden for, at få fri fragt på alle ordre størrelser.

Indledning

I dette reivew skal vi forbi og omkring en af nettets giganter inden for blandt andet hvidevarer. De har et enormt udvalg af spændende produkter til de helt rigtige priser, deres produkt sortiment gør sitet til et rigtig interessant websted at besøge. Hvis du står og mangler f.eks. hvidevarer til gode priser, hurtig levering og med prisgaranti, så skulle du tage et smut forbi WhiteAway, du finder tilbuds linket lidt længere nede i dette review.

Produkt udvalg/sortiment

Hovedkategorierne på sitet er følgende; hvidevarer, køkkenudstyr, personlig pleje, cykler, motion og fitness, støvsugere, energi og klima, sætvarer. Alle de mest populære mærker føres hos dem. Du finder et hav af top klasses mærker, inden for alt på sitet.

Priser generelt

De har det man kalder for prisgaranti, det vil med andre ord sige, at priserne er markedets bedste, skulle du finde et tilsvarende produkt billigere et andet sted, får du refunderet differencen. Man gør altid en god handel hos WhiteAway, for de har varer til de bedste priser online.

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringstiden er ofte blot 1-2 hverdage, fragt omkostninger er forskellige, alt afhængig af hvilke produkter man bestiller. Dog får du din levering 100% gratis, gennem vores grønne rabat link her på siden, brug linket og spar fragten på din næste bestilling.

Betalingsmuligheder

Dankort, Visa-Dankort, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express, JCB / VISA-kort udstedt i udlandet, Mastercard og American Express. Bankoverførsel (gælder kun virksomheder), SVEA Faktura og SVEA Delbetaling.

Mobil & Tablet

Det er værd at bemærke, at webshoppen WhiteAway.com er et mobil & tablet optimeret website, det vil sige at shoppen virker på alle mobile enheder ( responsive webdesign ), så som smartphone, iPhone, iPad, tablet, mobil etc. Gør en god handel i dag enten via computer, tablet eller mobil – det er nemt, hurtigt og billigt.

Trustpilot, E-mærket og CO2 Neutral

WhiteAway er E-mærket, se mere her. Sitet score 8.8 af 10 på kundeanmeldelses websitet Trustpilot, og den høje karakter er baseret på intet mindre end 11.000+ tidligere kunder! Webshoppen er desuden et “CO2 Neutralt Website”, se certifikatet her.

Afslutning

Efter en gennemgang af sitet, kan vi her på sitet, blot konkludere, at webshoppen WhiteAway er markedets suverænt bedste og største shop online, når vi snakker hvidevarer m.m. Vi giver siden maksimal antal stjerner! Se de mange tilbud via linket her forneden.

Sådan handler du:
1. Besøg shoppen på: www.whiteaway.com
2. Klik på en kategorier øverst på siden.
3. Vælg et produkt og klik på “Læg i kurv“.
4. Vælg ønskede leverings form.
5. Klik på “Fortsæt“.
6. Indtast dine oplysninger & klik “Fortsæt“.
7. Afslut ved at gå til “Betaling“.
Sådan:-)

Fordele med WhiteAway:

 • 100% gratis & hurtig levering i hele landet
 • Modtag din bestillingen indenfor blot 1-3 arbejdsdage
 • WhiteAway har prisgaranti på alle varer på eget lager
 • Altid de bedste online tilbud og rabatter
 • Gratis retur + 14 dages fortrydelsesret
 • Kæmpe stort udvalg af billige hårde hvidevarer

Find vej til WhiteAway ( Vestre Strandallé 54, 8240 Risskov )

Kontakt

Telefon: 70 70 29 29

E-mail: info@whiteaway.com

Adresse: Vestre Strandallé 54, 8240 Risskov

Åbningstider for telefon og chat
Mandag – torsdag: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-22.00

Flere WhiteAway FAQ og informationer

Leveringstid og fragtomkostninger hos Whiteaway.com

Ved Whiteaway.com vil du altid få gratis fragt, og det er lige meget hvor meget, eller hvor stort du køber.

Leveringstiden?

Fra det øjeblik hvor du har bestilt din varer hos Whiteaway, vil der gå mellem 1-3 hverdage før du modtager din pakke. Inden Whiteaway ankommer med din pakke, vil du blive ringet op ca. 30 minutter før, så du evt. kan gøre dig klar til at modtage pakken, og tidsrummet for levering i hverdagene ligger imellem 07:00 – 18:00.

Hvis du ikke skulle være hjemme når din pakke ankommer, så vil Whiteaway blot stille pakken et andet sted, nemlig det sted du har oplyst lige inden købet, det kunne blandt andet være i garagen, eller på trappen ved hoveddøren eller et helt tredje sted.

Hvis du ikke har oplyst noget sted hvor varen kan ligges i forbindelse med du ikke er hjemme, så vil Whiteaway tage din pakke med tilbage til deres eget lager, og du vil så efterfølgende kunne kontakte virksomheden, og aftale en ny leveringstid. Her skal du så blot lige være opmærksom på, at du her selv skal betale for fragtomkostninger.

Hvis du ønsker dag til dag levering, så skal du blot huske at lave din bestilling inden kl. 14:00 i hverdagene, fordi hvis du gør det så vil din pakke blive sendt af sted med det samme, og du vil dermed have din pakke den følgende dag.

Levering med Post Danmark og GLS

Whiteaway sørger selv for leveringen af langt de fleste produkter, dog ikke hvis der er tale om mindre produkter. Ved mindre produkter er det Post Danmark og GLS der står for leveringen, og der er naturligvis stadig fri fragt. Din levering vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Hvis du vælger ekspres levering så vil dine ordrer frem til kl. 20:00 blive sendt af sted med det samme, og så har du din pakke dagen efter.

Whiteaway’s levere selv din pakke

Whiteaway har selv deres egne varer biler, hvor de selv kører ud med pakkerne til kunderne, dog ikke hvis der er tale om små bestillinger(små produkter).

Eftersom Whiteaway selv levere stort set alle varer til kunderne, så sikrer man sig også at kunderne får den hurtigst mulige levering. Whiteaway kører ud til kunderne mandag til lørdag mellem kl. 07:00 – 18:00.

Hvordan udfylder jeg en skadeformular?

Hvis det er sket skade på din varer fra Whiteaway.com , så skal du udfylde en skadesformular, og nedenfor ses hvordan du udfylder din formular:

1. Du skal som det første indtaste dit ordrenummer nede i feltet ordrenummer og faktura numre.

2. Så skal du indtaste de nødvendige oplysninger, sådan så Whiteaway bedst muligt kan hjælpe dig med at finde en god og hurtig løsning på problemet. Du skal sørge for at være så detaljeret som muligt, jo mere detaljeret jo bedre kan Whiteaway løse dit problem.

3. Som det sidste så skal du sørge for at uploade et billede af den skade som det drejer sig om, samtidigt med at du også har taget et billede af emballagen. Det er derfor vigtigt at dine billeder er så gode som mulige, så man bedst muligt kan vurdere selve skaden og dens omgang.

Herefter vil du efter rimelig tid blive kontaktet af Whiteaway, som så vil finde den bedste løsning til dig.

Kan man tegne forsikring?

Ja, man kan tegne forsikring ved Whiteaway.com , dette gør du ved at købe deres Fullcare tillægsforsikring, så er du 100 % sikret, hvis der skulle ske det ene eller andet med dit produkt fra WhiteAway. Denne forsikring koster blot 1 kr. om dagen. Følgende punkter bliver dækket ved din Fullcare forsikring:

 • 4 Års service på din hjemme adresse
 • 4 års 100% dækning på alle tekniske fejl
 • Teknisk support via telefon eller besøg på hjemmeadressen
 • Erstatning af madvarer/tøj ved indirekte skader
 • Ingen selvrisiko
 • Kort reperationstid
Reklamation

Ved Whiteaway vil du altid have 2 års fuld reklamationsret på alle deres varer, man skal dog altid lave sin reklamation inden for en rimelig tid, efter du har observeret fejl eller mangler på dit produkt.
Man ser helst fra Whiteaways side af, at du laver din reklamation inden for senest 2 måneder efter, du har fundet fejl og mangler på produktet.

Sådan gør du

 • Man kan enten vælge og ringe til Whiteaway på 70 70 29 29, og fortælle om problemet.
 • Man kan også vælge og live chatte med personalet, og hermed fortælle om fejlen og manglen ved dit produkt.
 • Som det sidste så kan du vælge og sende en mail til info@whiteaway.com

Når Whiteaway har modtaget din reklamation, så vil du indenfor en rimelig tid modtage svar fra dem, hvori de fortæller dig om det videre forløb.

Hvis dine varer er blevet beskadiget under transporten
Man opfordrer kunderne til at tjekke emballagen grundigt ved leveringen af ens pakke, for hermed og kunne konstatere om der er synlige skader på ens pakke.

Kan du se at der tydelige skader på emballagen ved modtagelse af din pakke, så anbefaler Whiteaway, at du nægter og tage imod varen. Herefter skal du så senest 5 dage efter, kontakte Whiteaway , og fortælle om de synlige skader på pakken ved leveringen. Du skal så bede fragtmanden om at notere dette på selve fragtbrevet, sådan så Whiteaway har noget dokumentation for skaden.

Opdager du skjulte skader på din pakke efter du har åbnet pakken, så er det vigtigt at du gemmer den originale emballage, sådan så man kan se at skaden ikke skyldes transporten. Du skal så kontakte Whiteaway hurtigst muligt, og allersenest den efterfølgende dag kl. 12:00. Husk herefter altid og tage billeder af produktet, og send det med din reklamation.

Prisgaranti?

Ja, Whiteaway.com har altid 100 % prisgaranti på ALLE deres produkter. Hvis du finder et produkt på enten internettet eller ude i detail butikkerne, som er billigere end det identiske produkt fra Whitaway, så vil de altid yde 100 % prisgaranti.

Hvis du opdager at varen findes billigere et andet sted, så skal du sørge for at rette din henvendelse til Whitaway inden ordrer afgivelsen, eller senest 8 dage efter din ordrer afgivelse.

Du skal kunne dokumentere din påstand, og dette kan ske ved eksempelvis at lave et skærmprint fra den hjemme side hvor du har fundet varen billigere, og så er det også vigtigt du angiver hvad klokken er, og hvilken dag der er tale om. Herefter kan du sende din henvendelse til : info@whiteaway.com

Efter Whiteaway har modtaget din henvendelse, så vil de selv gå i gang med at undersøge og sammenligne det du har sendt, efterfølgende vil Whiteaway så personligt kontakte dig, når undersøgelsen er slut.

Følgende krav skal være opfyldt, for at prisgarantien gælder:

 • Selve varens pris skal være inkl. levering til kantsten. Opbæring, og montering.
 • Varen skal være på lager, hos konkurrenten.
 • Varen skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms
 • Dokumentationen skal altid indeholde disse 3 ting (Dokumentation for prisen, hvor den kan købes, dette kan vises ved at sende et link, og så hvornår tilbuddet er gyldigt)
Hvem er Whiteaway.com?

Whiteaway blev etableret i 2003, og er i dag en af Danmarks største online forhandler af hårde hvidevarer samt husholdningselektronik. Virksomheden har som hoved prioritet at kunderne skal have markedets bedste kvalitets produkter, men samtidigt skal priserne også være konkurrence dygtige, og servicen skal og vil altid være i top sædet. Besøg webshoppen Whiteaway her

Kontakt oplysninger:

 • WHITEAWAY A/S
 • Vestre Strandallé 54
 • 8240 Risskov
 • Tlf: 70 70 29 29 (Mandag til torsdag 9 – 18 fredag 9 – 16)
 • CVR: 29780595

Bankoplysninger:

 • Bank: Nordea
 • Reg. Nr..: 2211
 • Konto. Nr: 627 669 0548
 • BIC/ SWIFT: NDEADKKK
 • IBAN: DK3820006276690548
Er mine personlige oplysninger sikret?

Hvis du ønsker og handle på WhiteAway.com så skal du oplyse følgende ting:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadresse
 • Telefon/mobilnummer
 • Post nummer

Disse oplysninger vil blive gemt hos Whiteaway i 5 år, og herefter vil dine oplysninger så blive slettet.

Hvis du har valgt og lave en Whiteaway konto, så vil disse oplysninger ikke blive slettet fra din side, med mindre du selv har ytret ønske om det.

Dine oplysninger bliver dog på ingen måde videregivet til andre, det eneste tidspunkt hvor dette kan ske er, hvis virksomheden bliver solgt, eller hvis man har været i gang med en større omstrukturering.

Betalingsmuligheder

Hos Whiteaway.com kan man benytte følgende betalingskort; Dankort, Visa-Dankort, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express, JCB / VISA-kort udstedt i udlandet, Mastercard og American Express. Endvidere så kan du også vælge og betale via en bankoverførelse, dette gælder dog kun virksomheder.

Der bliver ikke trukket nogen former for gebyrer i forbindelse med dine køb hos Whiteaway.com

Hvad kan man bruge "min Whiteaway til"?

Når du er inde på “min Whiteaway ” så vil du kunne finde alle de ting som har relevans for dine køb.

Nedenfor vil du kunne se hvad du præcis har af muligheder under “min Whiteaway”.

Ordre status:
Under dine ordrer kan du se / følge din status, for dine ordrer, efter du velopmærket har modtaget din ordrebekræftelse fra Whiteaway. Man kan også vælge og benytte sig at sit Track and Trance nummer, så vil du også kunne følge hvorhenne din pakke er på præcis ”nuværende” tidspunkt.

Kundeoplysninger:
Under kundeoplysninger, vil du kunne indtaste dine personlige oplysninger såsom; om du er privat, offentlig eller firma, så kan du også indtaste dit navn, din adresse post nummer og by. Alle disse oplysninger er nødvendige for Whiteaway, for at kunne få leveret din bestilling. Du kan også vælge og fortælle andre ting om dig selv, fx hvilket køn du har om du har børn, og hvornår du har fødselsdag, hermed kan Whiteaway sende dig de tilbud som passer til dig.

Hvordan opretter man en kunde konto?

Når man skal oprette en kunde konto på Whiteaway , så er det faktisk ganske enkelt, nedenfor ses en guide over hvordan man opretter en konto:

 1. Man starter med at klikke på ikonet kunde login oppe i den grønne menu.
 2. Så klikker på man på boxen “klik her for at oprette en konto”.
 3. Så skal du skrive din E-mail adresse samt dit telefon nummer ind.
 4. Du vil kort tid efter modtage en Mail, hvori der er et link du skal klikke på.
 5. Til sidst så vil du komme tilbage på siden, hvor du så skal skrive din ønskede adgangskode, og herefter er du oprettet på Whitaway.com.