Indledning

I denne gennemgangs omgang, skal vi omkring et websted der forhandler naturlægemidler af høj klasse, og til gode priser.

Det en webshop ved navn WellVita, som sælger sundheds produkter i massevis, websitet er anderledes opstillet end andre konkurrerende webshops, da man under hvert produkt finder en masse brugbart tekst og guider til det enkelte produkt.

Med shoppen her får du sundhed direkte tilsendt til din adresse for blot 39 kr. Leveringen foregår ok hurtigt til ens adresse, nemlig 2-5 hverdage. Med et tårnhøj Trustscore på Trustpilot, med masser af positive brugeranmeldelser, gør sitet yderst troværdigt og sikkert at handle naturlægemidler ind på.

Du besøger webshoppen via linket i den grønne boks lidt længere nede her på siden.

Produkt udvalg/sortiment

Webshoppen WellVita føre mange interessante og spændende produkter, for blot at nævne nogle af deres produkt kategorier har de følgende: Knogler og led, overgangsalder, PMS, maven, slank m.m. Hos dette website finder du med andre ord alt inden for sundhed, alt sammen naturlægemidler af højeste kvalitet og klasse.

Priser generelt

Priserne hos WellVita.dk er rigtig gode, til trods for, at vi har med kvalitets naturlægemidler at gøre, så holdes priserne stadig på et lavt niveau over hele linjer. Du får meget kvalitet for dine spare penge med denne webshop, og du bliver uden tvivl ikke snydt ved kassen når der skal betales. Du får med andre ord smæk for skillingen hos WellVita netbutikken. Tjek selv priserne via linket i den grønne kasse lidt længere nede her på siden.

Leveringstid og fragt omkostninger

Ens ordre bliver sendt af sted inden for 2-5 hverdage. Alle forsendelser tillægges kr. 39,00 i porto og forsendelse

Nogle hurtige gode grunde for at handle hos dem:

  • Der gives 14 dages fuld returret
  • På Trustpilot har de fået topscore karakter
  • Betal efter levering
  • Over 30 års erfaring med naturlægemidler
  • Stort udvalg af kvalitets produkter inden for naturlægemidler

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

De er fuldt ud godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden – se E-mærket her. På Trustpilot har de fået en samlet Trustscore på 8.9 fra 0 – 10 = Godt, baseret på 1.000+ brugeranmeldelser

Afslutning

Der er egentligt ikke så meget mere, at sige her til slut, for webshoppen WellVita lever op til alle de strenge krav vi her på siden, stiller til webshops – Sikkerheden sidder lige i skabet ved, leveringen foregår ok hurtigt, billig porto/fragt, stort udvalg af kvalitets produkter, gode priser osv. De har simpelthen alt på deres hjemmeside, vi kan på intet område nævne negative punkter, sitet er mere eller mindre perfekt efter vores hoveder. Se 3 forskellige video klips her forneden, og lidt længere nede finder du linket til WellVita webshoppen, rigtig god fornøjelse.

3 små video klip fra WellVita:


Historien om Wellvita


Fibramin - Få dine kilo til at rasle af


Wellvita - Dovne Robert

WellVita viser dig vejen til bedre sundhed

Find vej til WellVita ( Energivej 18, 6700 Esbjerg, Danmark )

FindVej

Kontakt

Wellvita ApS
Energivej 18
6700 Esbjerg

Tlf.: 82 30 30 40

Brugeranmeldelser af “WellVita.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser