Web10 rabatkode


Klik her og se online rabatter hos Web10.dk

Web10 er en af Danmarks største hosting virksomheder og blev stiftet tilbage i år 2002, de har mere end 100.000 domæner og webhoteller placeret hos dem i dag. Firmaet tilbyder kvalitets webhosting til lave priser, hvor alle kan være med, da priserne allerede starter fra 11,25 kr. om måneden. Firmaet tilbyder også at man kan samle alle de domæner man vil hos dem, det koster en rund 5’er ekstra om måneden pr. domæne man har ekstra tilknyttet ens konto. Web10.dk er et rigtig godt sted, at hoste ens hjemmesider hos, da de har været på banen i lang tid, og ved lige nøjagtigt hvad de har med at gøre! Samt så er der fri trafik og gratis support og kundeservice.

En af de helt store fede features der følger med, selv den billigste webhotel pakke, er mængden af domæner der rent faktisk er plads til på ens web10 konto, den pakke til den laveste pris er der så men plads til hele 10 domæner ad gangen, den pakke hedder Basis, det samme gør sig glædende for WordPress pakken, her er der også plads til 10 domæner. Rykker vi et hak op ad til Basis+ pakkeløsningen, her er der virkelig plads til, at opbygge et stort netværk af hjemmesider, for her er der nemlig plads til 40 domæner! Og hvis dette ikke er nok til dine behov, er der Webshop pakken, hvor der er plads til hele 100 domæner, ja 100 domæner på en og samme konto! Med sådan en løsning kan man gøre og lave mange forskellige ting med, først og fremmest så har man plads på en og samme konto til, at opbygge ens flåde af hjemmesider op på. Og hvis dette ikke er nok, koster det blot 5 kr. pr. domæne pr. måned for et ekstra domæne på ens konto.

Uanset hvilken webhotel pakkeløsning du end måtte vælge, så følger der et væld af features og fede værktøjer med hos alle løsningerne, blandt andet et 100 % dansk hjemmesideprogram, hvori du nemt og hurtigt, uden kendskab til koder m.m., kan oprette og opbygge flotte hjemmesider deri på ingen tid, det gode er, at dem som ikke har erfaringer med hjemmeside programmering, der kan de i dette program, skabe og lave deres helt egne personlige hjemmesider via det danske hjemmesideprorgam der følger helt gratis med i handlen.

En yderst tidsbesparende funktion/værktøj er det de kalder for “1-Click-Install”, det betyder i al sin enkelthed, at man kan installere rigtig mange forskellige former for “scripts” (små programmer på nettet), ved blot at skulle klikke en enkelt gang på en install icon eller knap, så gør den alt arbejdet for en. Det er mega smart og man sparer en h… masse tid, og den tid kan du så bruger på noget andet. Normalt når man skal installere et wordpress blog system f.eks. skal man oprette en mysql database i ens konto admin, download en zip fil fra wordpress.org, og dernæst uploade alle filerne via et ftp program, dette kan i nogle tilfælde godt tage en del tid, men med 1-klik-installation tager selve installations processen kun nogle få sekunder!

Er det en webshop man ønsker at få online i en fart, er Web10 også sagen, deres største webhotel pakke, indeholder nemlig også en webshop løsning, har man under 500 transaktioner om måneden er det gratis at benytte betalings delen, har man derover koster det et mindre beløb for hver transaktion. Der følger altid gratis webshop skabeloner med den største webshop pakkeløsning, så man hurtigt kan komme online med ens netbutik.

Hvad enten man er til det ene eller andet, har Web10 bestemt noget at tilbyde ud over det sædvanlige, deres webhoteller har alt hvad man skal bruge for, at komme godt fra start, der er plads, masser af plads til, at udvikle, åbne og lancere masser af hjemmesider på hver konto, og så er det til meget lave priser! Vi giver uden at blikke med øjnene, web10 maks. antal stjerner.

Se online tilbud på Web10.dk

Brugeranmeldelser af “Web10.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser