VVS.dk billig lavpris vvs online

Få mellem 20-60% i rabatter på lavpris vvs artikler online + hurtig levering.

På webshoppen VVS.dk finder du lavpris vvs artikler til lave internet priser. Gør store besparelser når der handles ind på vvs.dk – her kan du altid finde kvalitets produkter på tilbud og spare mellem 20-60% online. Webshoppen er en E-mærket webshop, hvilket sikre dig en tryg & sikker e-handel, på et websted som oveni har opnået en meget høj Trustpilot score.

VVS.dk – Din lokale VVS forhandler – på nettet

At købe VVS artikel online, til gør-det-selv folket, er ofte forbundet med mange komplikationer og en del forvirring: Sådan behøver det ikke at være mere! Næste gang du har brug for VVS artikler til hjemmet, så kig forbi VVS.dk. Selvom om det er en dynamisk webshop, er folkene bag butikken klar til, at hjælpe dig personligt.

Sådan startede det

Tilbage i sommeren 2010 blev VVS.dk etableret. Virksomheden er relativ ny, når man sammenligner med andre webshops som har lignende koncept. Det betyder ikke, at ekspertisen, kundeoplevelsen, kvaliteten og den generelle service ikke er i top. VVS.dk er en af de bedst anmelderroste webshops som forhandler VVS artikler og tilbehør. Derfor kan du som ny eller eksisterende kunde forvente en service, uden ”slinger i valsen”.

vvs-dk-logo-small
Rating 5/5
“VVS.dk: Vi sælger billige VVS artikler til gør-det-selv folket”

Fordele med VVS.dk

  • Alt indenfor billige VVS artikler og tilbehør
  • Konkurrencedygtige priser uden mangel på service
  • Gør-det-selv uden besværligheder
  • Det er en E-mærket webshop
  • Levering inden for 1-3 dage
  • Kunderne er vilde med VVS.dk på Trustpilot
  • Altid 14 dages fuld returret

Hvad sælges der?

Stort set ALT der er forbundet med VVS området. Produkter der sælges er til folk med gør-det-selv entusiasme. Du behøver dog ikke være uddannet indenfor området, eller have erfaring med et håndværker fag – hvis bare dine hænder er nogenlunde skruet rigtig på, så kan du være med. Ellers findes der også en løsning på dette. Alle varer der sælges, er artikler som privat personer må arbejde med / påsætte o.lign.

VVS.dk’s brede sortiment

Langt over 10 store områder er at finde i menuen til venstre på siden. Det kan eksempelvis være du mangler en ny vandhane, magnetventiler, tagrender, radiator, isolering, blikværktøj noget til badeværelset eller køkkenet, eller noget helt andet – du finder det med garanti i det brede og dybe udvalg!

Lave priser og god service

Priser på produkterne der er at finde i webshoppen er konkurrencedygtige og passer til alles gør-det-selv, økonomi. Når folk handler på nettet, er der er en tendens til at priserne ikke altid er af størst betydning, men ligeledes forventer kunderne at serviceniveauet er i top. Det kan b.la. være leveringsbetingelser, vide at der er professionelle folk bag siden, prisen naturligvis, forklaring af de forskellige produkter mm.

Betaling og levering

Du kan betale med Mastercard, Dankort/VISA-Dankort, Visa samt Eurocard. At handle hos VVS.dk er sikkert, foruden e-mærket foregår betalingerne også gennem en krypteret linje.

Når VVS.dk modtager din ordre vil den blive afsendt så hurtig som muligt. Som udgangspunkt er der dag-til-dags levering. Men dette kan variere. Du har din vare(r) indenfor 1-3 arbejdsdage. Prisen på fragten afhænger af vægten/størrelsen. Priserne er mellem 55-165 DKK. Du kan også se status på din ordre.

Trustpilot = 9.3 ud af 10

Den høje karakter på 9.3 ud af 10 er baseret på mere end 1100+ anmeldelser på Trustpilot – kunderne har talt…!

FindVej

Kontakt VVS.dk

VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: +45 4260 8395
E-mail: info@vvs.dk
CVR: 32829589