Villabana.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt på alle ordre over 550 DKK

Med vores rabatkode link får du leveringen kvit og frit. Når du bestiller igennem det grønne link her på siden, sparer du 58 kr. i fragtomkostninger, så længe at der bestilles for mere end 550 DKK. Du modtager dit køb hurtigt, nemlig indenfor 1-4 arbejdsdage, direkte med posten til din adresses dør.

Få rabatter & fri fragt med Villabana

Indledning

Bag webshoppen Villabana, står Mette og Michael Fjeldsted, som driver websitet til daglig. De har skabt et ganske brugervenligt, enkelt og nutidigt design og opsætning, der gør at det er nemt og lige til, at bruge deres butik på nettet. De har håndplukket produkter der passer ind i boligen, med et udvalg fra kendte leverandører og i alle prisklasser, her kan alle og enhver være med.

Produkt udvalg/sortiment

Hos netbutikken Villabana finder du et stort og bredt udvalg, af kvalitets produkter til dit hjem og boligen, i alle prisklasser – her kan alle og enhver bestemt være med. De har alt i webshoppen, lige fra belysning, borde, håndlæder, lysestager, tæpper og meget mere. Det hele er inddelt i enkle og overskuelige kategorier, man finder nemt frem til de mange spændende varer hos Villabana.

Priser generelt

Når du handler hos Villabana, finder du altid gode tilbud, samt rabatter på mange af varerne. Prisniveauet er meget forskellige, da der er prisklasser for alle, her kan langt de fleste være med. Generelt set er priserne fornuftige over hele linjen, der er noget i den helt billige ende, samt i den lidt dyrer ende af skalaen.

Leveringstid og fragtpris

Når man har bestilt og købt hos Villabana, bliver ens ordre leveret med PostDanmark indenfor blot 1-4 hverdage. Fragtomkostningerne er 58 kr. ved varekøb for under 550 kr., men med vores specielle grønne rabatkode link her på siden, får du hele leveringen kvit og frit på alle ordre over 500 kr.

Afslutning

Gør en god handel i dag på Villabana’s online shop, det er nemt, hurtigt og billigt. Find inspiration til dit hjem/bolig i denne webshops mange spændende kategorier, hvor du finder alt til hjemmet og boligen til ganske fornuftige priser. Få fragten leveret med PostDanmark, direkte til din adresses dør, helt uden omkostninger på alle ordre over 550 kr., med vores rabat link her på siden. Rigtig god fornøjelse.

Rating 5/5

Gå til Villabana.dk og få fragten gratis
Find vej til Villabana ( Solhøj 18, 9610 Nørager, Danmark )

FindVej

Kontakt

Villabana
Solhøj 18
9610 Nørager
Danmark

SE: 34 34 65 26
CVR: 27 10 78 85

Tlf:. 71 99 53 92
E-mail: info@villabana.dk

Brugeranmeldelser af “Villabana.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser