Billig skandinavisk brændsel

Køb dit brændsel online og spar penge
Træpiller, briketter og brænde af højeste kvalitet
Gratis levering på alle ordre over hele landet

Varmekontoen.dk – billigt kvalitets brændsel

Spar penge ved køb af træpiller, briketter og brænde online + gratis levering på alle ordre

Varmekontoen.dk er en dansk webshop, hvor man kan købe alt inden for træpiller, briketter og brænde. Virksomheden bestræber sig på at yde den bedst mulige service til deres kunder i form af, gratis levering over hele landet, samt du kan vælge at dele din betaling over hele 12 måneder. Når man handler hos firmaet, så kan man også som forbruger være sikker på, at kvaliteten er i top, da man hos varmekontoen udelukkende fører brændsel af den højeste kvalitet. Hvis man ønsker at få et certifikat tilsendt, så har man også denne mulighed.

Køb brændsel på kredit

Hos Varmekontoen.dk har man ALTID muligheden for at købe sit brændsel eller træpiller på kredit, så du dermed slipper for at betale det fulde beløb med det samme.
Du kan naturligvis vælge og lave din betaling via Dankort, men vælger man og lave sit køb over kredit, så skal du have oprettet en ”varmekonto” og her igennem få dit køb finansieret. Du vil herefter have muligheden for at betale din ordrer, over i alt 12 måneder, og du vil så få en regning hver måned.

Rating 5/5

“Køb billig brændsel på nettet og spar penge + få gratis levering på alle ordre”

Udvalg af brændsel hos Varmekontoen.dk

Træpiller:

  • Træpiller 8mm i 16 kg sække, 896 kg pr. palle(Pris 2300 kr.)
  • Træpiller 6mm i 16 kg sække(2400 kr.)
  • Træpiller i 8mm i Bigbag(2450 kr.)

Disse skandinaviske producerede træpiller er lavet af den højeste kvalitet, idet de altid er renset grundigt for både smuld og støv,og samtidigt så er det helt uden bindemiddel.

Briketter:

  • Træbriketter, lyse( Pris 2350 kr.)
  • Bio træbriketter( Pris 2400 kr.)

De træbriketter du finder hos varmekontoen.dk har den bedste kvalitet, og man kan vælge mellem de lyse briketter, og ”over night” briketter. Disse briketter er en yderst prisbillig og meget energivenlig energikilde. Selve briketterne er 100% fremstillet af rent træ, og helt uden tilsætningsstoffer.

Brænde:

  • Birketræ, ovntørret min. 1,8 rummeter (Pris 2100 kr.)
  • Bøgetræ, ovntørret min. 1,8 rummeter(Pris 2150 kr.)
  • Egetræ, ovntørret min. 1,8 rummeter( Pris 2200 kr.)

Det ovntørrede pejsbrænde bliver leveret på paller til virksomheden. Det ovntørrede brænde er varmebehandlet mod svampesporer og diverse insekter, og har under 20% vandindhold i sig. Det er blandt andet en af grundene til, at man får den optimale forbrænding når man køber det hos varmekontoen, pga. den lave fugtighed. Endvidere så ser det jo også bare flot ud, når man sådan har en bunke stablet brænde foran ens brændeovn.

Findvej

Kontakt

Varmekontoen ApS
Rørvigvej 3, 1.
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 31756723

Telefon +45 70 500 123
(Hverdage 8-17)
E-mail: support@varmekontoen.dk
(Vi bestræber os på at besvare alle e-mails inden 12 timer)

gratis levering

Køb dit brændsel her