UnoEuro.com rabatkode 2015 og anmeldelse

Unoeuro.com rabatkode – giver 3 måneders gratis webhosing!

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

3GRATIS

Rabatkoden giver 3 måneders gratis webhosing (Unoeuro.com)

UnoEuro webhosting leverer kvalitets produkter til lavpris

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.01.2015

unoeuro930x180

Introduktion

Web hosting firmaet UnoEuro er en meget interessant spiller på det danske hosting marked, det er gigant vi har med at gøre, de er nogle af de største på markedet i øjeblikket, og det er ikke uden grund, de har nemlig nogle ret så spændende produkter på deres hylder, med et væld af features og til priser alle og enhver kan være med til. Websitet virker professionelt og indbydende, med nem navigation og man finder hurtigt frem til flere informationer omkring de forskellige ting og sager de har på siden. Deres billige webhotel løsninger, er virkelig billige, deres priser er mildest talt banket helt i bund, så langt ned, at der er stort set ingen der kan følge dem på priser i øjeblikket.

Features

En af de fede features der følger med et webhotel fra dette firma, er deres 1-Click installations værktøj, med dette nyttige værktøj ved hånden, kan man installere masser af scripts ( scripts = software el. programmer ) på ens hjemmeside blot med et klik. Det sparer en masser af tid, tid man kan bruge på at opbygge ens hjemmeside med og måske endda tjene lidt penge på den også. Når vi snakker om at tjene penge på et website, kommer vi ikke uden om Google Adwords, for ved hvilken som helst af de 3 webhotel løsninger, følger der en Google Adwords Kupon med på 400 kr., penge du kan bruge til at reklamere for dit website på Google.

Backups m.m.

Derved opnår man bedre placering, man får mere eksponering, bliver set mere og hvis du er dygtigt får du en masse dejlige søgemaskine hits til din side, hvorved du kan forvandle disse hits til salg på dit website. Tilbage til UnoEuro’s kerne features så som daglig backup, det et “must” med backups, for man kan være uheldig, at ens side bryder sammen og så det utrolig nyttigt med en backup, der kan få ens hjemmeside tilbage online i en smart fart. Supporten skal hos firmaet her, er i en liga for sig, alle der har bare skrevet lidt om UnoEuro, nævner de at kundeservicen / supporten er helt i top, med en top klasses kundeservice sammen med billige priser og masser af features, gør dette firma til en vinder på alle kanter og led.

TrustPilot m.m.

Vi har været inde på Trust Pilot og læst bruger anmeldelser, og alle de “user reviews” vi læste var alle sammen meget positive, og den samlede “score” / karakter brugerne har givet UnoEuro var på 9.3 ud af 10 = Perfekt, bedre bliver det snart ikke, med sådan en høj score er det logisk, at dette firma er en af de førende på det danske webhotel og VPS marked pt. Supporten er i top, der kan ikke sættes en finger på det, de er venlige og behjælpelig med eventuelle problemer med ens hjemmeside, når der skal vælges et webhotel f.eks. er support delen af et webhosting firma utrolig vigtigt, vi anbefaler dem der står og skal bruge et webhotel, at tage et smut forbi UnoEuro og se hvad de ellers alt tilbyder online, linket til hjemmesiden er lidt længere nede i dette indlæg.

Google Adwords & Adsense

Det er ikke gratis at reklame via Google’s Adwords program, men det virker! Hvis du vil tjene penge på dit website uden at bruge penge, foreslår vi at man bruger Google Adsense, det enkelt og lige til, man opretter en konto (gratis) og inde på den får man nogle koder man indsætter på ens hjemmeside, og dernæst bliver der vist reklamer baseret på dit indhold på din hjemmeside. Faqs er, hvis man vil seriøst tjene penge på nettet, kommer man ikke uden om Google Adsense/Adwords, har man lyst til at optimere ens hjemmeside til søgemaskinerne, bør man sætte sig godt ind i SEO, det kan du finde meget mere om her på siden under.

VPS pakker

Har du behov for mere kraft og smag, er valget naturligvis en VPS løsnings hos dette firma, deres priser er i bund, man får utrolig meget for ens penge med selv den billigste VPS pakke. Er ens webhotel blevet for lille til ens hjemmeside projekter, kan man altid opgradere til en VPS’er, som har betydeligt mange flere system ressourcer end et webhotel, men man betaler også for det derefter, kvalitet, oppetid, plads, antal domæner etc. koster alt sammen knaster at hoste, derfor vælg da en VPS løsning hvis dine sider er blevet store og meget besøgte.

Brugeranmeldelser af “Unoeuro.com”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser