TVbord.dk rabatkode og anmeldelse

Fri fragt på ordre over 199 DKK

Få hele fragten kvit og frit, uanset hvor meget du bestiller, bare din ordre overstiger 199 kr., så giver TVBord shoppen hele fragten gratis over hele Danmark. Modtag din bestilling med posten inden for 1-4 dage, direkte til den ønskede adresse.

Få rabatter & fri levering med TVBordFri fragt på ordre over 199 DKK

Kort gennemgang af TVBord webshoppen

Hvis du vil have top kvalitets TV bænke og/eller TV borde, er dette website lige noget for dig, der står og mangler noget flot, fedt eller bare stilfulde designs af TV møbler til de bedste priser. De billigste og pænest TV bænke og borde finder du hos webshoppen TVBord, de har et udsøgt arsenal af fantastiske flotte TV møbler til dit hjem, de er alle sammen af meget høj kvalitet og designerne der står bag alle designs på møblerne, er alle sammen fra Skandinavien af.

Grunden til de super gode priser er, at siden ikke bruger dyre mellemled og mellemhandlere, og omkostninger på butikslokaler m.m. Så her får du bare mere for dine penge, end langt de fleste andre steder der også handler med TV møbler. Hvis du har et specielt farve ønske, laver og producerer de det gerne for dig og leveret indenfor 5 uger.

Hjemmesiden er også udstyret med det velkendte E-mærket, hvilket sikre dig en god, tryg og 100 % sikker handel online på deres webshop. Da de selv producere alle møblerne selv, sparer du nemt 20-50 % på varerne. De har 98 % af alle varerne på deres lager, så når du bestiller kan du godt forvente lyn hurtig levering.

Rating 5/5

Få rabatter & fri levering med TVBordFri fragt på ordre over 199 DKK
Find vej til TVbord ( Smedegade 14, Rårup, 7130 Juelsminde, Danmark )

FindVej

Kontakt m.m.

Tvbord.dk ApS
Udstilling:
Smedegade 14 – Rårup
7130 Juelsminde
Danmark

Lager-adresse
Eriksvej 22
8960 Randers SØ
Danmark

Email: kontakt@tvbord.dk
Tlf.: +45 87 52 59 33

Kundeservice åbningstider Man-fre 10-15.00

Brugeranmeldelser af “TVbord.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser