TestDig.dk rabat, tilbud og anmeldelse

Billig levering fra blot 15,00 kr. og gratis fragt på udvalgte produkter.

Køb kvalitets test-apparater som graviditetstest, ægløsningstest, alkotjek, narkotjek og mange andre apparater på tilbud på webshoppen TestDig.dk – Få levering fra blot 15,00 kr. og på udvalgte produkter giver netbutikken fragten kvit og frit, uden omkostninger.

Hvem er Testdig.dk?

Testdig.dk er en dansk webshop som sælger diverse ”hjemmetest”, hospitals og lægeartikler, og sammen med deres tættes leverandør, så vil de forsøge at tilbyde kunderne de bedste produkter til markedets bedste priser.
Mange af de produkter som sælges på siden, er testdig.dk selv distributør af, og hermed kan virksomheden gøre produkterne billigere, eftersom de springer mellem handler ledet over, og hermed kan man holde omkostninger og priserne nede.

De produkter som virksomheden selv producere er følgende:

 • Testdig graviditetstest
 • Testdig ægløsningstest
 • Testdig Alkotjek

Hos testdig.dk så er det vigtigste element at man har glade og tilfredse kunder, og dette opnår man ved hele tiden at sørge for at optimere deres webshop, samt produkterne bedst muligt, så man hele tiden sikrer sig at produkterne lever op til kundernes forventninger.

Leverandøren som testdig.dk samarbejder med er Unimenco A/S, så har over 25 års erfaring, med salg af produkter til politiet, hospitaler og militæret.

De 4 ting som bliver vægtet højest hos TestDig: 1) Altid gode priser. 2) Tilfredse kunder. 3) Kvaliteten af produkterne skal altid være i top. 4) Man gør alt for at være så brugervenlig som muligt.

Sådan handler du:

 1. Besøg butikken på TestDig.dk
 2. Vælg en produktkategori og dernæst klik på et produkt
 3. Klik på den grønne knap “Læg i kurv” og dernæst på “Gå videre til kassen”
 4. Udfyld dine oplysninger, vælg fragt & betalingsform og til sidst godkend & betal

Det får du med TestDig.dk:

 • Hurtig levering med Post Danmark med dag-til-dag levering
 • Stort udvalg af test-apparater af høj kvalitet
 • Fragtpriser fra kun 15,00 kr. og på udvalgte produkter er der gratis levering
 • Alle ordre bliver sendt af sted diskret emballage i neutrale papkasser
 • Webshoppen er E-mærket godkendt af E-handelsfonden
 • Der gives altid 30 dages fuld returret på alle produkter
 • Sikker betaling med NETS via en krypteret betalingsløsning godkendt af PBS
 • Høj score på hele 9.7 ud af 10 på websitet TrustPilot

Fragt og levering hos Testdig.dk?

Testdig.dk bestræber sig på, at give kunderne den bedste service i form af altid hurtig levering.
Således så kan man, hvis man har bestilt sit produkt inden kl. 16 i hverdagene(Mandag – Fredag), så vil ens pakke blive sendt af sted samme dag, og hermed sikrer man sig, at kunden har sin bestilling den efterfølgende hverdag.

Testdig.dk benytter sig af Post Danmark som deres leverandører af deres produkter, og det er en af grundene til at pakkerne kan nå så hurtigt frem til kunderne.
Fragtomkostningerne variere ved Post Danmark, alt efter hvor meget ens pakke vejer.
Men fragtprisen starter fra 15 kr.
På nogle af produkterne hos Testdig.dk vil der være gratis fragt, og det er uanset hvor meget pakken/produkterne vejer.

Betalingsmuligheder

Hos Testdig.dk kan man benytte følgende betalingskort; Visakort, Visa, Dankort, Visa Electron, Master Card(Både danske og udenlandske), Maestro og American Express.
Når man handler hos Testdig.dk så er der en ekstra lille service i form af, at man aldrig uanset beløbets størrelse, skal betale nogle former for gebyrer i forbindelse med ens køb.

Når man har bestilt og købt sit produkt, så vil man straks modtage en Faktura på ens mail, og denne mail anbefaler man fra Testdig´s side af, at man gemmer.
Man kan desuden og vælge og betale via en bankoverførelse, man skal blot vælge bankoverførelse som betalingsform, når man kommer til betalingen af selve produkter, og denne form vil ikke koste ekstra.

Kan man fortryde et køb hos Testdig.dk?

Hvis man skulle have købt et produkt hos Testdig.dk, og man af den ene eller anden grund ikke skulle være tilfreds med produktet, så vil man altid have 30 dages fuld fortrydelsesret. Dette er endnu en ekstra service som virksomheden kan tilbyde deres kunder, idet man normalt kun har 15 dages fortrydelsesret på andre sider.
Men ens fortrydelsesret træder i kraft fra den dag hvor man modtager sit/sine produkter.
Og man skal som udgangspunkt, altid sende pakken tilbage i den stand som man modtog pakken i.

Pakken samt retursedlen skal sendes følgende adresse: Testdig.dk ApS, Kong Georgsvej 20, 2950 Vedbæk, Danmark. Man vil efter 3-5 dage få sine penge returneret på ens konto.

Kan man få en bruger hos Testdig.dk?

Ja man kan oprette en personlig profil hos Testdig.dk. En profil hos Testdig.dk er med til at gøre kommende handler lettere, samt give nogle fordele. Nedenfor ses hvordan man opretter en konto.

 • Man starter med at klikke på kunde login nede i bunden af siden.
 • Så skal man indtaste ens Email Adresse, og herefter sætte kryds i, om man tidligere har handlet på siden, eller man har glemt sin adgangskode.
 • Herefter skal man indtaste sine personlige oplysninger i form af, Navn, Adresse, post nr., by, mobil nr. samt den adgangskode som man ønsker og benytte sig af.

Når man er blevet oprettet på siden, så vil man kunne gå ind og indtaste en ønsket leveringsadresse, samt man kan se de ordrer som man tidligere har haft, eller man blot vil få senere hen.
Som det sidste så kan man vælge og tilmelde sig deres nyhedsbrev, her vil man få de seneste beskrivelse og nyheder omkring nye produkter, samt tilbud på diverse produkter.

Anmeldelser af TestDig.dk på Trustpilot.dk

Hele 9.7 ud af 10 mulige er den samlede rating kunderne har givet testdig.dk, hvilket er en rating man ikke ser særligt ofte.
Dette kommer endda efter mere end 1700 kunde anmeldelser, så der må være noget om snakken.
I hvert fald så er det den altid rigtig gode service, i form af forklaring omkring brugen af de forskellige produkter. Kunderne er også mere end tilfredse med den altid hurtige levering af produkter, som typisk er fra dag til dag. Priserne er i bund, og kvaliteten er i top. Kunderne har talt, Testdig.dk er et besøg hver.

Produktudvalg hos Testdig.dk

Hos Testdig.dk kan man købe diverse former for hjemmetest, og de er en af landets største webshops når det kommer til de lægeartikler, som kan benyttes derhjemme af det private.

Udvalgte produkter hos TestDig:

 • Alkoholtest
 • Blodtryksmåler
 • Blodtypetest
 • Fedtprocent måler
 • Graviditetstest
 • Klamydia test
 • Narkotest
 • Stetoskop
 • Sædkvalitetstest
 • UV lygte
 • Ægløsningstest

Dette var lige for at nævne nogle af de produkt kategorier som man kan vælge imellem inden på testdig.dk
Man har et meget bredt produkt sortiment, men et knap så dybt sortiment. Dette hænger sammen med, at man koncentrer sig om færre produkter, men dermed sikrer man sig også at kvaliteten er helt i top.

Og netop kvaliteten af produkterne er det fælles træk som går igen hele vejen, og sammen med at kvaliteten er i top, så sørger man også for at priserne er i bund. Dette kan man kun opnå fordi man selv levere nogle af produkterne, mens resten bliver købt direkte ved leverandøren og hermed spare man de dyre mellemled.

Kontakt oplysninger

Firma oplysninger
Testdig.dk ApS
Kong Georgsvej 20
2950 Vedbæk
CVR nr. 32157955

E-mail: Info@testdig.dk
E-mails besvares inden for 2 timer i vores åbningstider.

Telefon: 40 44 45 40
Telefon åbningstider:
Fra kl. 9-15

Rating 5/5