Tekstilladen.dk tilbud, rabatter uden rabatkoder og ofte stillede spørgsmål

Tekstilladen en shop der har et af Danmarks største udvalg af dyner og puder, til de bedste priser på markedet. Der kræves ingen rabatkode(r) for tiden, benyt i stedet et af vores links som du finder her på siden, som giver 100% gratis og hurtig GLS fragt på din næste ordre. Besparelserne hos denne webshop kan snildt runde 50% i rabatter på udvalgte varer – se meget mere på www.Tekstilladen.dk – Køb dyner & puder online og spar penge!
Spar nemt 50% på dyner & puder og få hurtig og gratis fragt hos Tekstilladen.dk
tekstilladen-logo

Om virksomheden Tekstilladen.dk

Tekstilladen.dk er en dansk ejet webshop, som blev stiftet og grundlagt i 2007 af Torben Hansen. Hele meningen og ideen bag webshoppen var, at tilbyde kunderne kvalitets produkter som samtidigt skulle være billige, men det skulle også kunne foregå hurtigt over nettet. Man kunne tilbage i 2008 ekspedere mere end 18.000 kunder.
Mere end 21 års erfaring har folkene bag denne webshop, og denne erfaring har de brugt til at kunne finde de bedste produkter, til markedets laveste priser.

Ekstra besparelser på udvalgte tilbudsvarer

Hvis du vil sparer ekstra penge på i forvejen billige produkter, tag da et kig på sektionen “Kanon Tilbud” hos Tekstilladen, der finder du stærkt nedsatte varer hvor der gives store online rabatter, helt uden at skulle bøvle med rabatkoder. Besparelserne hos Tekstilladen.dk kan uden problemer komme op over 50% på udvalgte dyner og puder, bestil i dag og få det leveret hurtigt med GLS, helt gratis. Se alle webshoppens aktuelle varer via tilbuds linket her

FIndVej

Køb kvalitets dyner og puder på nettet i idag og spar ekstra penge på udvalgte
tilbudsvarer med netbutikken TEKSTILLADEN.DK

Webshoppen giver altid hurtig og gratis levering med GLS i hele Danmark

Er Tekstilladen.dk E-mærket?

Ja Tekstilladen.dk er E-mærket, hvilket vil sige at de har en certificeret status til at drive online handel.
Når man har købt sig et E-mærke til ens side, så vil det side at siden løbende bliver kontrolleret af diverse myndigheder, og hermed sikrer man sig at kunderne kan holde i god tro.

Brugeranmeldelser på Trustpilot.dk

Trustpilot.dk er siden hvor man kan gå ind og se, hvad kunderne har sagt om forskellige virksomheder i deres anmeldelser.

Tekstilladen.dk har således en rating på hele 9.5 ud af 10, og dette kommer altså i kraft af over 2400 kunde anmeldelser!
Dette må siges og være stort set perfekt, det er ikke tit man ser webshops ligge med sådan en rating på Trustpilot.dk, derfor kan der heller ikke sås tvivl om virksomhedens troværdighed, kvalitet og service.

Fordi netop disse ting er noget som kunderne bider mærke i, der er altså en super god service, sammen med at der ALTID er en hurtig levering af produkterne, og så er kvaliteten i den absolutte top, mens priserne er blandt markedets laveste.

Så står man og mangler nye ting til soveværelset, i form af dyner puder osv. Så er tekstilladen.dk sagen!

Hvilke betalingskort kan man betale med?
Hos tekstilladen.dk kan man benytte sig af følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card (Udenlandsk & dansk) og Maestro.

Når man benytter sig af følgende betalingskort hos tekstilladen.dk, så vil man ikke skulle betale nogle former for gebyrer, disse gebyrer betaler virksomheden nemlig selv for.

Man handler desuden også sikker hos Tekstilladen.dk, man sørger nemlig for at kundernes personlige oplysninger bliver krypteret via SSL krypterings systemet, og hermed får virksomheden aldrig selv fysisk adgang eller kontakt til kundernes personlige data.

Hvordan er leveringstiden og fragtomkostningerne?
Tekstilladen.dk ønsker at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt, og så skal der også være så lave fragtomkostninger som muligt. Man har derfor en leveringstid der hedder 1 – 4 dage, og i langt de fleste tilfælde der vil kunden modtage sin pakke efter blot 1 dag, og allersenest efter 4 dage.
Man benytter sig af GLS som fragtleverandør af deres produkter, og nedenfor ses de forskellige leveringsformer som man kan vælge imellem hos Tekstilladen.dk

  • GLS erhvervsadresse, denne leveringsform er gratis! Hvis man vælger denne form for levering, så vil ens pakke blive leveret på ens arbejdsplads, og dette er en populær leveringsform, eftersom der er mange folk der arbejder sent, og ved at vælge denne leveringsform så sikrer man sig at man får pakken når man er på arbejde.
  • GLS Pakkeshop, denne leveringsform er ligeledes gratis. Hvis man vælger levering til en GLS pakkeshop, så vil pakke blive leveret til ens lokale GLS pakkeshop, og det vil typisk være i boghandlere eller supermarkeder. Når ens pakke ankommer til pakkeshoppen, så vil man modtage en mail og en SMS, hvori der står en kode som man skal oplyse når man henter pakken, dette er blot en ekstra sikkerhed, så man er sikker på at pakken bliver udleveret til den rette ejer.
  • GLS privat, denne leverings form koster 49 kr. Her vil ens pakke blive leveret til ens hjemmeadresse, og hvis man ikke er hjemme når posten kommer, så vil pakken i stedet blive stillet på et aftalt sted, eller også vil der blive lagt en seddel, hvorefter man kan hente pakken hos GLS´s pakkeshop.
Ubegrænset fortrydelsesret hos Tekstilladen.dk?
Som en af de få spillere på markedet, så yder Tekstilladen.dk ubegrænset fortrydelsesret, og dette betyder at kunderne til hver en tid kan levere deres produkter tilbage, hvis de enten er utilfredse med produkterne, eller hvis de opdager mangler efter noget tid.

Man skal dog være opmærksom på, at hvis denne ubegrænset fortrydelsesret skal gælde, så skal man altid sende ens pakke / produkt tilbage i den samme stand som da man modtog pakken, hvis dette bliver vurderet til ikke og være tilfældet, så vil fortrydelsesretten blive trukket tilbage.

Når man skal sende en pakke retur af den ene eller anden årsag, så skal man ligeledes altid printe en retur seddel ud, hvorefter den skal sendes til adressen TekstilLaden.dk, Rugaardsvej 5, 8680 Ry, Danmark

Tilbyder tekstilladen.dk prisgaranti?
Tekstilladen.dk yder altid 100% prisgaranti, og dette betyder ganske enkelt hvis kunderne finder et lignende produkt på en anden side, som er billigere så vil man gå ind og matche konkurrentens pris.

Når man finder en anden side, hvor produktet er billigere, så skal man tage et billede af siden, samt indtaste hvad klokken er på den givende tidspunkt, og herefter skal man så sende oplysningerne til Tekstilladens kundeservice, som vil lave en vurdering og tjekke op på det, og så vil man blive tilbudt og købe produktet til den pris som konkurrenter kan tilbyde det til.

Kontakt og kundeservice

Tekstilladen.dk
Rugaardsvej 5,
8680 RY, Danmark
CVR.Nr. 27 42 05 32

Tlf. +45 21 12 18 73
E-mail: kundeservice@tekstilladen.dk