Svenskkosttilskud.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt på ordre over 600 kr.

Få fragten kvit og frit på alle ordre på mere end 600 kr., få din bestilling sendt direkte til din adresse med posten, trygt sikkert og hurtigt.

Indledning

Vi skal forbi et stort website, der fører alt inden for kosttilskud på nettet, til rigtig gode priser. Webshoppen hedder Svenskkosttilskud.dk du finder tilbuds linket lidt længere nede i dette review. Står du og skal investere i din sundhed/træning, bør du ikke misse denne webshop, for de har virkelig alt hvad hjertet begær, af kvalitets kosttilskud til de helt rigtige priser. Siden er professionel sat sammen, man finder nemt rundt i sidens sektioner, der bare bugner af produkter i top klasse.

Produkt udvalg/sortiment

Som nævnt lige før, så har sitet mange produkter, det er i sandhed en af nettets største kosttilskuds webshops for tiden. Siden rummer massevis af kvalitets produkter, og så til priser hvor alle kan være med. Se de mange tilbud via linket lidt længere nede.

Priser generelt

Vi har tjekket mange produkter og sammenlignet dem på kryds og tværs, og vi kan blot konkludere, at hjemmesidens produkter fås til nogle af markedets bedste priser.

Leveringstid og fragt omkostninger

1-3 dages leveringstid. 59 kr. i fragt, fri fragt ved køb for mere end 600 kr.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Sitet er ikke godkendt af e-handelsfonden. Sitet score 8.6 af 0-10 = Godt, på Trustpilot.

Afslutning

Mangler du f.eks. høj kvalitets kosttilskud til gode priser, bør du helt klart klikke dig forbi dette websted, for udvalget er mildest talt imponerende! Samt priserne er i bund, så de rammer nogle af internettets absolut bedste priser. Ens bestilling bliver sendt hurtigt og sikkert af sted med posten, bestil i dag og det bliver sendt af sted samme dag. Tjek webshoppen ud her forneden.

Rating 3/5

Gå til SvenskKosttilskud.dk og få fragten gratis

Find vej til SvenskKosttilskud ( Gjutmästare Rosbergs Väg 8, 17669 Järfälla, Sverige )

FindVej

Kontakt

E-mail:
danmark_email
Svensk Kosttilskud AB
(Orgnr: 556777-0598)

Postadresse
Box 2018
17602 Järfälla
Sverige

Fysisk adresse
Gjutmästare Rosbergs Väg 8
17669 Järfälla
Sverige

Brugeranmeldelser af “Svenskkosttilskud.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser