Surftown.dk rabatkode


Klik her og se online rabatter hos Surftown.dk

Surftown er blevet kåret som testvinder af Alt Om Data på “bedste køb, bedste i test og samt testvinder”.
Firmaet har været på banen i en del år efterhånden, de er et seriøst godt valg af et sted at placere ens hjemmeside hos, deres webhotel løsninger kommer i flere forskellige størrelser, både til private og til erhverv. De har helt sikkert nok der passer til dine behov, med mindre du har et stort og meget velbesøgt website, så er et webhotel ikke længere nok, men derimod skal der en VPS løsning til, hvilket de også tilbyder på deres hjemmeside. Virksomheden har 50 ansatte der sørger for, at alt køre stabilt og med høj oppe tid, supporten sidder klar til at hjælpe dig med problemer hvis dette skulle opstå.

De køre med et tilbud til 10 kr. om måneden for en løsning, der blandt andet indeholder følgende: Plads til 10 domæner på en og samme konto, 20 GB harddisk plads, 50 GB trafik og en Google Adwords kupon til en værdi af 400 kr. Efter det første år koster denne pakke 48,75 kr./mnd.

Har man planer om at åbne en webshop, kan det ligeledes ske igennem SurfTown, der er rigtig gode muligheder for, at lave og styrer en fornuftig webshop der sælger! Du kan få din helt egen webshop det første år for kun 149 kr./mnd, spar 50 %!

Hvad enten man er til et billigt webhotel til private eller til erhverv, VPS (virtual priate server) eller webshop, så har de alt inden for de punkter, deres udvalg gør dem interessante samt de muligheder der ligger i, at opbygge hjemmesider hos dem er mange. Har man ambitioner om, at udvide ens flåde af sider, er dette bestemt et muligt sted, at hoste ens domæner, sikkerheden er høj, oppe tiden er høj og med god kundeservice/support (via email). Der følger features med i stakkevis hos alle løsningerne, så er der rig mulighed for, at opbygge avancerede CMS (content management system) websites, store blogs, html sider, php sider, præsentations sider osv.

En cool og ganske god features er, at der følger et dansk hjemmesideprogram med i handlen, hvori der kan laves super flotte hjemmesider på ingen tid, her er der nemlig ikke et krav om, at kunne diverse html og css koder samt grafiske kunnen, programmet gør alt arbejdet for en, næsten da, det i hvert fald en fed feature, at alle og enhver kan lave ens egen hjemmeside uden at skulle have kendskab til koder m.m.

Man kan meget med selv det billigste webhotel de har, det bestemt og uden tvivl en vinder vi har med at gøre, priser, sikkerhed og features, der alt i alt gør dem til en klar vinder, vi giver dem klart 5 ud af 5 mulige stjerner.

Se online tilbud på Surftown.dk

Brugeranmeldelser af “Surftown.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: