Sundleg.dk anmeldelse og rabatkode + FAQ

Sundleg.dk legetøj uden skadelige stoffer, til fornuftige priser online

Legetøj uden skadelige stoffer – Et stykke legetøj skal være en sikker investering til dit barn, når barnet skal stimuleres, underholdes samt indtage læring til livet – uden bekymringer om hvorvidt legetøjet er skadeligt. Der findes i dag en masse forbruger produkter, som er fremstillet i en grad, hvor brugen af giftige og skadelige kemikalier er blevet anvendt. Eksempelvis gennem maling, plastik art o.lign. Sundleg.dk mener at leg skal være sundt! Derfor kan du trygt handle legetøj hos Sundleg.dk. Alt legetøjet er nøje udvalgt, og samtlige produkter er frie for skadelige stoffer!

logo

Rating 5/5

“Hos Sundleg.dk finder du legetøj den skadelige stoffer!”

Search
Filter by Custom Post Type
Generic filters

Populært: whiteawaybørnetøjwuptibillig parfumemytrendyphoneguccagaveideermiintoyves rocherezzence

Hvad er Sundleg.dk

Er en dynamisk webshop som både har én webshop, men også fysiske butikker. Vision er at sælge kvalitets legetøj til fornuftige priser. Vigtigst af alt er, at varer du finder i webshoppen er fri for farlige kemikalier, der kunne medfører sundhedsmæssige skader på dit barn. Produkterne har også EU godkendelse, hvilket er en ekstra garanti for kvalitet og bæredygtighed.

Webshoppens målgruppe

Der sælges alt i baby,- og børnelegetøj, i aldersgrupperne 0-10 år. Foruden legetøj sælges der også babyudstyr, kropspleje og tøj.

Cirka 50 mærker at vælge imellem

Ikke mange online forhandler kan bryste sig med, at forhandle med næsten 50 forskellige mærker. Sundleg.dk mener der skal være noget for en værd smag, derfor tilbydes dette store udvalg.

Brug menuen

Øverst på sidden er hovedkategorierne. Du finder ting til: Udeleg, Børneværelset, Babyudstyr, Tøj, og Kropspleje. Hver gruppe har adskillige undergrupper af produkter. Du kan også bruge ”Alders Opdeling” til at filtrere produkter indenfor en bestemt aldersgruppe.

Løbene tilbud

Sundleg.dk kører jævnligt med tilbud hvor du indimellem kan spare helt op til 70 %. Der er samlet en hel serie af forskellige produkter, alt lige fra babyudstyr til tøj til legetøj under gruppen ”Tilbud”, øverst på siden.

Find den rigtige gave

Brug den interaktive ”Find Gave” funktion og bliv præsenteret for en hel stribe af mulige gaver, baseret ud fra dine afkrydsede dataer. Den er simpel og præcist at anvende. Du afkrydser blot hvilken aldersgruppe gaven er henvendt til, køn, anledning, og i hvilken prisklasse den skal være i. Herefter kommer der mange mulige gave ideer.

Instituation og børnehaver

Der kan opnås rabatter hvis du skal have indkøbt ting til eksempelvis en børnehave. Der gives fra 10-20% alt efter hvor stor ordren er på.

Betaling og levering

Din varer vil blive afsendt indenfor 1-2 dage og leveres med enten GLS eller Post Danmark. Bestiller du for under 700kr koster det fra 29kr i levering – er den derover, betaler Sundleg.dk udgifter vedr. levering. Betaling gennemføres med alle de kendte betalingskort og webshoppen er naturligvis e-mærket.

En go’ handel fordi…

  • Fornuftige priser hvor der ikke er slækket på kvaliteten
  • Fri for skadelige kemikalier
  • Hurtig og billig levering
  • Trustpilot karakter på 9.1 ud af 10
  • Et sortiment der spænder bredt
  • Det er en E-mærket webshop
  • Løbene tilbud hvor du kan spare op til 70%

Sundleg ApS
Kindhestegade 3
4700 Næstved
CVR: 32297595
Tlf: 42 41 83 86
E-mail: kundeservice@sundleg.dk