SundCigaret.dk anmeldelse og rabatkode

SundCigaret shoppen sælger kvalitets e-juice & e-cigaretter online, til lave priser, plus få fri levering v/køb over 600 kr.

Drop smøgerne i dag med hjælp fra SundCigaret.dk webshoppen, som handler med kvalitets rygestops hjælpemidler på nettet, til skarpe lave internet priser. Bestil i dag og få fragten kvit og frit – på alle ordre over 600 kroner. Få din bestilling leveret inden for blot 1-3 hverdage med posten til din adresse.

Om Sundcigaret.dk

Sundcigaret.dk er en webshop som har det klare koncept, at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Det skal være produkter som både smager godt, men som samtidigt og vigtigst af alt, øger dine chancer for at dit rygestop lykkes. Man kører med konceptet Prismatch, hvilket vil sige at hvis du finder det billigere andre steder på nettet, så bliver prisen matchet og derved kan du være sikker på, at du finder de bedste priser hos sundcigaret.dk. Leveringstiden er på 1-3 dage, og hvis du bestiller dine varer inden kl. 14, så er der dag til dag levering. Hvis du som kunde gerne vil have en god oplevelse, så er sundcigaret.dk stedet for dig, det er nemlig her at kunden er i centrum, det kommer blandt andet ved at servicen og kvaliteten er af høj klasse.

Produkter og priser

Udvalget hos Sundcigaret.dk er stort, og deres sortiment er meget bredt, og alle produkterne er af en høj kvalitet. Deres sortiment består blandt andet af følgende ting; E-cigaretter, E-juice, E-cigaret startsæt, batterier, tilbehør til e-cigaretten, clearomizer og meget meget mere. Man har altså rigtig meget og vælge imellem hos Sundcigaret.dk, og samtidigt så får man også rigtig meget for sine penge, og kvaliteten og prisen går hånd i hånd. Der er selvfølgelig de billige produkter, og så er der de lidt dyrere produkter, men man skal ikke frygte for kvaliteten selvom priserne naturligvis variere. Der er ugentligt mange flotte og spændende tilbud hos sundcigaret.dk, og man vil altid kunne gøre en ekstra god handel, med de mange spændende tilbud.

Leveringstid og fragtomkostninger

Sundcigaret.dk vil hele tiden sørge for at kunderne føler sig i centrum, og dette gør man blandt andet ved, at din bestilling bliver leveret så hurtigt som muligt. Lige meget hvornår du bestiller, så kan du være sikker på din bestilling er hos dig inden 1-3 dage, og kan du ikke vente på det, så skal du blot nå og bestille inden klokken er 14, så har du din pakke den følgende dag. Hvis du laver en bestilling på mere end 600 kr. så får du fri fragt, og ellers så ligger fragtomkostningerne på 29 kr.

Sikker e-handel & betaling

Når det kommer til betalingsmulighederne hos sundcigaret.dk så har du blandt andet følgende betalings muligheder, Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard, og der bliver ikke taget gebyrer ved dine køb. Når der bliver lavet en transaktion med betalingskort, så bliver de krypteret via SSL, dermed sagt så får sundcigaret.dk aldrig dine informationer, og du kan derfor være helt tryg og sikker ved, at dine oplysninger ikke ryger i de forkerte hænder.

TrustPilot kundeanmeldelser

Går man ind på TrustPilot.dk så kan man se, at sundcigaret.dk har en rating på 8,5, hvilket er rigtig flot! Kundernes dom er klar, sundcigaret.dk er en brugervenlig side, som sætter en ære i at kunderne skal være i centrum, der er hurtig levering og konkurrence dygtige priser.

Afslutning

Er du en af dem som prøver og stoppe med og ryge, men ikke rigtig føler der går den rigtige vej, så tag et smut forbi sundcigaret.dk Det er nemlig her du finder kvalitets produkter til konkurrence priser, og udvalget af produkter du kan vælge imellem er rigtig stort.

Rating 5/5

Fordele med SundCigaret

  • Fri fragt på alle ordre over 600 kr.
  • TrustPilot score: 8,5
  • Prismatch på alle produkter
  • Kunden er altid i centrum
  • Kvaliteten og servicen er i top
  • Hurtig levering til ens adresse
  • 30 dages fuld returret
Find vej til SundCigaret ( Samsøvej 30G, 8382 Hinnerup, Danmark )

Findvej

Kontakt

Sundcigaret.dk
Samsøvej 30G,
8382 Hinnerup,
Danmark
Tlf.: +45 72 344 345
E-mail: info@sundcigaret.dk
Følg: facebook.com/sundcigaret