SportDres / FiskeGrej rabatkode og anmeldelse

Sportdres / FiskeGrej rabatkode – kvalitet til lave priser og gratis fragt v/køb for over 500 kr.

Bestil og køb alt i fiskeudstyr direkte fra deres internet butik, hvor udvalget er kæmpe stort og priserne er til at have med at gøre. Hvis du vil have smæk for skillingen, når der skal handles alt inden for fiskgrej, skulle du klikke dig et smut forbi Sportdres/Fiskegrej netbutikken og få fri levering på alle ordre over 500 DKK.

Sportdres / FiskeGrej rabatkode

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få gratis levering på alle ordre over 500 kr. www.sportdres.dk

Køb kvalitets fiskeudstyr online og spar penge

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om Sportdres / FiskeGrej

Sportdres.dk er en online webshop til dig som søger nyt og spændende fiskeudstyr, det er nemlig stedet hvor du kan finde alt indenfor fiskeudstyr mm., samtidigt så er webshoppen utrolig brugervenlig og let at finde rundt på. Sportdres.dk gør meget ud af at alle deres produkter, har en høj standard og samtidigt en høj kvalitet til stadig fornuftige priser. Servicen hos sportdres.dk er ligeledes rigtig god, man får en hurtig tilbage melding på eventuelle spørgsmål, og lige præcis en god service og en høj kvalitet til lave priser, er nogle af de nøgleord som virksomheden bag sportdres.dk bygger deres koncept på. Leveringstiden hos sportdres.dk ligger typisk på 1-3 dage, og endvidere så har man også fysiske butikker man kan tage ud og besøge.

Produkter og priser

Der er adskillige produkter og vælge imellem hos Sportdres.dk, og der er i den grad noget til enhver smag. Alle produkterne ligger på et høj niveau, og man skal ikke være bange for kvaliteten ikke er høj, bare fordi priserne er lave. Det som sportdres.dk gerne vil give kunderne er en god oplevelse, med nogle kvalitets produkter, og alt sammen skulle det gerne være med til at gøre deres fisketur ekstra god og spændende.

Du kan finde vælge produkt grupper på siden; beklædning/fodtøj, bøger dvd´er mm. Endegrej, fiskesæt, fluebinding, fluegrej, hjul, karpe, liner, stænger, trolling/elektronik, tilbehør og meget meget mere. Som det nok fremgår så har de et meget bredt sortiment, men endnu bedre så har de et meget dybt sortiment, hvor der er rigtig mange muligheder for forskellige produkter/mærker indenunder de forskellige produkt kategorier. Priserne hos sportdres.dk er i den billige ende, du kan altså få rigtig meget for pengene, og samtidigt og meget vigtigt, så er kvaliteten stadigvæk meget høj. Så sportdres.dk er bestemt ikke et sted, du bliver skræmt væk pga. priserne, nærmest tværtimod.

SportDres/FiskGrej intro video

Leveringstid & fragtomkostninger

Leveringstiden hos Sportdres.dk er på 1-3 dage, men faktisk så hvis du bestiller dine varer inden kl. 15:00, så bliver de sendt samme dag, og så har du allerede din pakke dagen efter. Når det kommer til fragtomkostningerne så ligger de normale fragtomkostninger på 59 kr. men hvis du køber for mere end 500 kr. så får man fri fragt, og det er uanset vægten.

Betaling & sikker e-handel

Du kan betale på følgende måder hos Sportdres.dk, dankort, betaling via bankoverførsel, visa, eurocard, mastercard, Diners, Danske netbetaling, forbrugsforeningen og LIC, så der er mange måder du kan vælge og foretage din betaling på. Der bliver heller ikke trukket nogle former for gebyrer, og det er anset hvor meget du vælger og købe for. Du skal oplyse dit navn, Email, telefon nummer og by når du bestiller, og dette skal bruges for at varen kan komme frem til dig i sikker stil. Du skal selvfølgelig ikke sidde og frygte for at dine personfølsomme data havner i de forkerte hænder, for dine oplysninger bliver slettet efter 5 år, mens dine personfølsomme data bliver krypteret via SSL, og dermed kan de ikke havne i de forkerte hænder. Du kan derfor trygt handle hos sportdres.dk, i det virksomheden opfylder alle de nødvendige krav.

Fordele med Sportdres.dk

  • Rigtig høj kvalitet og super service
  • Hurtig levering, lave priser og stort sortiment
  • Egen Fysik butik på adressen Frederikssundsvej 50, 2400 København NV
  • Tårnhøj TrustPilot karakter på 9.2 ud af 10.0
  • Webshoppen er godkendt af E-handelsfonden med E-mærket

Trustpilot anmeldelser

Sportdres.dk har en rigtig flot rating på 9.2 hos Trustpilot (800+ brugeranmeldelser), og dette kommer i kraft af over 800 anmeldelser, hvilket må siges og være rigtig godt. Faktisk så ligger sportdres.dk i top 10 over de bedste webshops indenfor denne branche. Man kommer ikke udenom det kunderne har talt, sportdres.dk rigtig god og troværdig side, som levere kvalitets produkter til lave priser, og samtidigt så har de en meget hurtig levering.

E-mærket webshop

Sportdres.dk har ligeledes E-mærket på deres side, som betyder at virksomheden hele tiden bliver kontrolleret, og det er med til at sikre dig som forbruger, at det ikke er en fup side, og som i bund og grund er med til at sikre dig som forbruger.

Betalingsmuligheder

Dankort, Betaling via bankoverførsel, VISA, Eurocard, Mastercard, Diners, Danske netbetaling og Forbrugsforeningen.

Afslutning

Er du lystfisker og savner nyt udstyr, som har en høj kvalitet til lave priser, og samtidigt ønsker du at udvalget af produkter skal være stort, så tag et smut forbi SportDres.dk . Her finder du nemlig med stor sandsynlighed, lige præcis de produkter som du vil kunne lide.

Rating 5/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.sportdres.dk
2. Vælg en kategori i venstre side.
3. Vælg det ønskede produkt.
4. Klik dernæst på “Læg i kurv“.
5. Klik nu på knappen “Til kassen“.
6. Udfyld felterne med dine oplysninger.
7. Klik på “Næste” for at afslutte og gå til “Betaling“.

Sådan 🙂

Find vej til ( Frederikssundsvej 50, 2400 København NV, Danmark )

FindVej

Kontakt m.m.

Sport Dres ApS
Frederikssundsvej 50
2400 København NV
Tlf.: +45 3888 4648.
Fax: +45 3888 9945.
Email: info@sportdres.dk
CVR: 76834113

Danske Bank
Reg nr.:4180
Konto nr.:4290 913233
IBAN: Dk4330004290913233
SWIFT: DABADKKK