Spashop.dk anmeldelse og rabatkode + FAQ

Få gratis levering på alle ordre over 500 kroner i hele Danmark

Spashop.dk er en dansk webshop som sælger alt indenfor kropspleje, ansigtspleje, sæber og meget meget mere. Man forsøger hele tiden at forny sit sortiment, så man hele tiden kan tilbyde kunderne, de bedste produkter til selvforkælelse.

Gode grunde til at handle hos Spashop.dk

– Kvaliteten af produkterne er i top.
– Servicen er til stede 24 timer i døgnet.
– Priserne er blandt markedets bedste
– Dag til dag levering
– Ingen gebyrer i forbindelse med betaling via betalingskort
– Et enormt udvalg af produkter, som sikrer at der er noget til enhver smag
– Fri fragt ved levering til en GLS pakkeshop

spacash

“Køb eksklusive hudpleje, skønhedsprodukter og wellnessprodukter online”

Search
Filter by Custom Post Type
Generic filters

Populært: whiteawaybørnetøjwuptibillig parfumemytrendyphoneguccagaveideermiintoyves rocherezzence

Fri fragt fra 500 kr.

Når man bestiller hos spashop.dk så vil man kunne opnå fri fragt, hvis man køber for mere end 500 kr. Bestiller man for mindre end 500 kr. så koster det 39 kr. i fragt af få leveret pakken til døren, som GLS desuden står for. Man kan også vælge at få, leveret sin pakke direkte til ens lokale GLS pakke shop, dette koster ikke noget i fragt omkostninger.

Bestilt inden kl. 17:00 og få leveret dagen efter

Hvis man står og mangler nogle pleje produkter nu og her, så skal man blot sørge for at bestille sine produkter inden kl. 17:00, og herefter lover spashop.dk at man har sin bestilling dagen efter. Man benytter sig af GLS som står for leveringen, og dette foregår enten direkte hjem til den privates adresse, eller også til ens lokale GLS pakkeshop.

Vælger man og få sin pakke leveret til en GLS pakkeshop, så vil dette ikke koste noget i fragtomkostninger, hvorimod man skal give 39 kr. for en levering direkte hjem til ens hjemadresse.
Hvis man laver en bestilling fredag efter kl. 17:00, så vil pakken først blive leveret om mandagen.

Hvilke produkter kan spashop.dk tilbyde?

Hvis man sørger et stort udvalg af selvforkælelses produkter, så er Spashop.dk det helt rigtige sted for dig. Man kan således tilbyde 8 forskellige produkt kategorier, som alle har et enormt stort udvalg af forskellige produkter.

– Ansigtspleje
– Kropspleje
– Hår
– Bad og Sæbe
– Krop og Sjæl
– Yoga
– Grøn
– Uren Hud

Under alle disse kategorier vil man altid, kunne finde et enormt stort udvalg af forskellige produkter, og dette har man gjort af den simple årsag, at der skal være noget for enhver smag. Der vil både være de lidt dyre produkter, men samtidigt vil der også være produkter til en pris hvor alle kan være med. Yderligere så vil man løbende kunne finde diverse produkter som er på udsalg, eller hvor prisen bare er sat helt i bund.

Hvis man står og mangler en gave til ham eller hende, så er dette også muligt hos Spashop.dk, idet man nu kan købe gavekort til siden, og disse gavekort kan laves fra 200 kr. op og til 2000 kr. En bedre gave kan man vel nok næppe få.

14 dages fuld fortrydelses ret uden ekstra omkostninger?

Hos spashop.dk har man som kunde altid 14 dages, fuld fortrydelsesret, hvilket vil sige at man har 14 dage efter man har modtaget sin pakke, til at få sendt den retur og hermed få sine penge tilbage. Når man sender sin pakke retur, så er det vigtigt at man oplyser sit navn samt sit fakturanummer. Det er ligeledes meget vigtigt, at man sørger for at sende pakken tilbage i den originale stand. Pengene vil blive returneret til ens konto, når virksomheden har modtaget pakken.

Hvor lang reklamationsret har man hos Spashop.dk?
Man vil som udgangspunkt altid have 2 år fuld reklamationsret, når man handler hos spashop.dk. Det eneste man bare skal sørge for i denne forbindelse er, at man skal huske og sende sin pakke tilbage indenfor en rimelig tid, efter man har opdaget fejl eller mangler ved selve produktet. Man skal sørge for at lave sin klage skriftligt, og dette gør man ved at udfylde en reklamationsrets formular, hvor man forklare hvad problemet med produktet er. Ens reklamationsret bortfalder, hvis man selv har ydet skade på produktet, eller man har anvendt det forkert.

Skulle det ske at man opdager skader på emballagen når man modtager produktet, så skal man nægte og tage imod varen, og herefter gøre spashop.dk opmærksom på problemet.

Fordelene ved Spashop.dk

  • Fri levering ved køb over 500 kr., og fri levering ved levering til en GLS pakkeshop.
  • Man bliver altid mødt af en god service hos Spashop.dk, som står klar døgnet rundt for at hjælpe dig som kunde.
  • Kvaliteten af produkterne kan der ikke pilles ved.
  • Hvis man står og mangler en gave til ham eller hende, så er Spashop.dk et klik vær.

Rating på Trustpilot.dk

Hvis man går ind på Trustpilot.dk så vil man kunne se at spashop.dk har en flot rating på 8.00, og hvis man læser nogle af brugernes kommentarer, så vil man kunne se at kvaliteten altid er som lovet, og der ligeledes altid er en hurtig levering, og sidst men ikke mindst så er der en meget god og venlig kundeservice hos Spashop.dk.

Gebyrfrit at handle med betalingskort hos Spashop.dk

Det er 100% gebyrfrit at benytte sig af sine betalingskort hos Spashop.dk, og man kan benytte sig af følgende betalingskort:

– Visa
– Visa Dankort
– Visa Electron
– MasterCard
– Maestro
– JCB

Det er ligegyldigt hvor meget eller lidt man køber for, så vil der ikke blive trukket ekstra gebyrer i forbindelse med et køb. Det er ganske enkelt og helt sikkert at handle hos Spashop.dk, idet man benytter sig af Euroline som sikrer håndteringen af ens personlige oplysninger, og hermed sikrer at disse oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.