Soveland.dk rabatter og tilbud online

Gratis levering med alle bestillinger over 900 kr.

Bestil direkte fra Soveland.dk hjemmesiden sengetøj i alle størrelser, af super god kvalitet, og altid venlig og professionel kundeservice. Med alle ordre over 900 kr. giver Soveland.dk levering kvit og frit. Handel trygt og sikkert på nettet med Soveland.dk’s online butik.

soveland-logo

Om netbutikken Soveland.dk

Webshoppen Soveland.dk blev grundt i 2012 af Torben Hansen, som selv har stor erfaring inden for boligtekstiler. Det som Torben Hansen ville skabe var kvalitets produkter, til altid faste lave priser. Grunden til at virksomheden kan holde deres omkostninger nede er fordi, man vælger og købe direkte ved leverandøren, og hermed sikrer man en hurtig levering til sine kunder, samtidigt med at omkostningerne holdes nede, så priserne altid vil være de bedste hos Soveland.dk

Det er vigtigt at det er kunden som er i centrum, og det er en af de store motivations faktorer for folkene bag virksomheden, det er nemlig vigtigt at kunderne altid får den bedste behandling både før og efter købet, og samtidigt så handler det om at få sendt sine ordrer så hurtigt som muligt ud til kunderne.

Og vigtigst af alt så opnår man altid mest tilfredse kunder når kvaliteten er i top. Soveland.dk udvælger med omhu deres leverandører, så man sikrer sig at man at kvaliteten er den bedste. Virksomheden selv kvalitets tester selv deres produkter løbende, for at sikrer at kvaliteten altid lever op til havd man lover.

Hvis man har spørgsmål eller andre ting som man gerne vil snakke med virksomheden om, så kan de kontaktes på torben@soveland.dk, eller på tlf. 21 12 18 73

Man kan også henvende sig til virksomheden på deres adresse som er:
SoveLand.dk – Rugaardsvej 5 – 8680 Ry | Tlf.: 21 12 18 73 (alle hverdage fra 8.00 – 16.00) | E-mail: torben@soveland.dk | Cvr. nr. 27420532 Hansen Trading v/Torben Hansen

soveland_banner_300x250px2

Hurtig levering og billig fragtomkostninger

Soveland.dk sender over 90% af deres ordrer via GLS pakkeshop, og de resterende 10 % bliver sendt med Post Danmark.

nedenfor ses de forskellige leveringsformer, samt de forskellige fragtomkostninger.

GLS pakkeshop koster 39 kr. Dette er den mest populære leveringsform, her vil ens pakke blive leveret til ens lokale GLS pakkeshop, dette vil typisk være i et supermarked eller en boghandel.
Når pakken bliver leveret til pakkeshoppen, så vil man modtage en Mail og en SMS med en kode, denne kode skal man bruge som dokumentation, for at man er ejeren af pakken. I visse tilfælde, vil man også skulle fremvise gyldigt ID kort.

GLS Erhverv koster 39 kr. Denne leveringsform er meget nyttig hvis man er en af de personer som arbejder meget, og ikke så tit er hjemme når posten kommer.
Man sikrer sig nemlig herved at pakken vil blive leveret på ens arbejdsplads, og samtidigt så garantere man også at pakken bliver leveret indenfor arbejdstid.

GLS privat koster 99 kr. Hvis man vælger denne leveringsform, så vil ens pakke blive leveret hjem til ens hjemmeadresse, og hvis man ikke er tilstede når posten kommer, så vil pakken blive placeret på et aftalt sted, eller også så vil der blive lagt en seddel i postkassen, hvorefter man så kan hente sin pakke i sin lokale GLS pakkeshop.

Leveringstiden ligger typisk på 1-4 hverdage, og hvis man køber for mere end 999 kr. så vil man have optjent fri fragt.

Hvilke måder kan man betale på hos Soveland.dk?

Hos soveland.dk kan man betale på følgende måder:

Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card og Maestro. Der vil ikke blive trukket nogle former for gebyrer, i forbindelse med benyttelse at disse kredit kort.

Hvis man hellere vil lave en bank overførelse så er dette også en mulighed, man skal benytte følgende konto oplysninger når man benytter sig af en bank overførelse.

Konto nr. 6181 0007049838
Overførelse fra udlandet:
IBAN konto nr. 3961810007049838
Swiftkode KRONDK22

Kan man fortryde sit køb hos Soveland.dk?

Som en ekstra service fra Soveland.dk´s side af, så giver man ikke blot kunderne de standard 14 dages fortrydelsesret, men i stedet giver man kunderne hele 30 dages fuld fortrydelsesret. Man skal være opmærksom på, at en fortrydelsesret træder i kraft fra den dag hvor man har modtaget sin pakke.

Hvis en fortrydelsesret udløber på en helligdag, så vil dette ikke tælle med. Når/hvis man ønsker og sende ens produkt tilbage, fordi man har fortrudt købet af den ene eller anden årsag, så skal man altid huske at levere pakken og produktet tilbage i samme stand, som man modtog den i.

Pakken kan sendes retur til følgende adresse:
Retur adresse:
SoveLand.dk
Rugaardsvej 5
8680 Ry

Når Soveland.dk har modtaget ens returnering, så vil man tjekke pakken for eventuelle mangler og skader, og hvis man ikke finder noget nævneværdigt, så vil pengene blive sat ind på ens konto efter 3-4 dage.

Kundernes vurdering på Trustpilot.dk

En af de bedste måder og tjekke hvorvidt en side er god troværdig og kundevenlige på, er ved at gå ind på trustpilot.dk og tjekke anmeldelser ud.

Soveland.dk ligger med en rating på 9,2 inde på trustpilot, hvilket kun kan beskrives som ganske flot. Det som kunderne bider mærke i er, at kvaliteten på produkterne er i den absolutte top.

Samtidigt så er det også en altid hurtig og god kundeservice hos Soveland.dk, dette sammen med at produkterne bliver leveret indenfor 1-2 dage så kan man stort set ikke sætter en finger på webshoppen Soveland.dk

Hvilke produkter kan man købe hos Soveland.dk?

Soveland.dk har et af markedets bredeste produkt kategorier, man kan således finde følgende produkter inde på siden:
– Sengetøj
– Dyner
– Dobbeltdyne
– Hovedpuder
– Topmadrasser
– Senge
– Lagner
– Håndklæder
– Mærker
– Ringsted Dunn

Soveland.dk har som sagt et meget bredt produkt sortiment, dog så er det knap så dybt, men dette hænger sammen med at man koncentrer sig om ”få” produkter, men herved sikrer at kvaliteten er af den absoluttet bedste.
Hvis man sidder og tvivler lidt på hvilke produkter man skal købe, og hvordan de vil virke på en selv, så vil man under hver kategori kunne finde en beskrivelse af produkterne, så man sikrer sig at man får det rigtige produkt, som passer til en selv.