SoundstoreXL.com anmeldelse, tilbud + rabatkode

Altid fragtfri levering på alle bestillinger over 2.000 kr.

Soundstorexl.com har over over 20.000 produkter samlet ét sted! Soundstorexl.com er Danmarks største online forhandler af ALT indenfor lyd, lys, DJ og sceneløsninger. Bag skærmen sidder en række professionelle ildsjæle der er klar til, at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller mangler vejledning i hvilken løsning der matcher dit behov bedst. Du får altid billig fragt på blot 48 kr pr. ordre, men bestiller du for mere end 2.000 kr får du levering kvit og frit.

Udenlandske priser med danske forhold

Selvom Soundstorexl.com er en dansk ejet webshop, gives der både prisgaranti samt alle produkter der sælges er til udenlandske priser. Foruden de gode priser, gives der dansk service, garanti samt handelsbetingelser der lever op til de danske forhold – det er din sikkerhed for at gøre en god handel.

soundstorexl-logo

Rating 5/5

“Danmarks største webshop med salg af lyd-, lys- og DJ udstyr til lave online priser”

Lydudstyr, Kabler og stik

Udvalget er bredt, og faktisk findes der ikke et større udvalg hos andre lignende danske webshops. Du finder ALT indenfor lydudstyr, DJ udstyr, kabler og stik, Lys og Dekoration, Flight og Tasker mm. Klikker du på én af hovedkategorierne, kommer der adskillige underkategorier hvori du kan filtrere dig, mere præcist frem til det ønskede produkt.

Tilbud med mere skub i!

I Oultet sektionen findes der ekstra gode tilbud. Det er som udgangspunkt varer som er kommet retur, demovarer, varer som er udgået mm. De fejler naturligvis ingenting; det eneste der er sket med dem er, at priserne er blevet sænket betydeligt. Her har du muligheden for at gøre en ekstra god handel.

Køb for 100.000 kr.

Soundstorexl.com tilbyder dig en attraktiv mulighed. I samarbejde med SPARXPRES tilbydes der finansiering af dit næste køb. Køb eksempelvis for 100.000 kr og start først med at betale tilbage om 6 måneder!

Hvordan fungere finansiering?

Indsend låneformularing gennem dette link og afvent herefter svar fra SPARXPRES. Når din ansøgning er gået igennem og blevet behandlet, underskriver du lånedokumentet og sender det herefter retur til SPARXPRES, hvor lånet afdrages til Soundstorexl.com. På samme link foroven finder du vejledene låneeksempler på 5.000-40.000 kr. der strækker sig fra 12-70 mdr.

Betaling af dit udstyr

Soundstorexl.com modtager alle de kendte betalingskort. Du kan også lave en bankoverførsel, betale med EAN nummer hvis du handler for en offentlig institution, bruge din smartphone og betale med Mobile Pay, eller sidst kan du komme forbi Soundstorexl.com og betale kontant.

Levering af dit udstyr

En ordre fra 2.000 kr. betales der ikke for levering. Er den herunder, koster det fra 48 kr. og sendes med GLS Pakkeshop, eller 69 kr. leveret til din hjemmeadresse.
Du kan også afhente dine varer på
SoundStoreXL.com A/S | Dalsagervej 25 F, 8250 Egå | Mellem 10-17.00 i alle ugens dage (man-fredag).

Derfor er Soundstorexl.com en success…

  • Prismatch – findes din vare billigere et andet sted, matcher Soundstorexl.com prisen
  • Hurtig levering over hele landet
  • Fri fragt på ordrer over 2.000 kr
  • Over 20.000 produkter – det er Danmarks største udvalg
  • Professionel vejledning & kundeservice
  • Dansk garanti, service mm. til udenlandske priser
  • Finansiere dit køb og betal først om 6 måneder
  • Forhandler af de stærkeste brands der findes på markedet

speaker-400

mobile-pay-medium

Kontakt

SoundStoreXL.com
CVR: 33777175
Dalsagervej 25 F,
8250 Egå,
Danmark

Tlf: +45 70273041
E-mail: info@soundstorexl.com

logo-ekstra-large