SmartSmoke.dk anmeldelse og rabatkode

SmartSmoke rabatter og online tilbud, på kvalitets ecigaretter + tilbehør og få det hele leveret fragtfrit.

Kvit tobakken, skod den sidste smøg i dag, brug hjælpe produkter til rygestop med SmartSmoke webshoppen. For tiden er der ingen aktive SmartSmoke rabatkoder, køb derfor alt inden for ecigaretter samt tilbehør, online med vores rabat-link, som du finder her på siden. Få ens bestilling leveret hurtigt med posten, direkte til ens adresse – 100% gratis levering uanset ordrestørrelse.

Om smartsmoke.dk

Smartsmoke.dk er siden hvor du har et stort udvalg, indenfor e-cigaretter og alt hvad det kræver i tilbehør, desuden så er siden meget brugervenlig og det er let og finde rundt på. Produkterne som du finder hos smartsmoke.dk er af høj kvalitet, og man gør meget ud af, at priserne skal være konkurrencedygtige. De produkter som de sælger, er godkendt af myndighederne, og du skal derfor ikke være bange for at du køber noget farligt, som skader din krop. Hvis du bestiller din ordrer inden klokken 16, så bliver varen sendt til dig samme dag, og du har derfor din pakke den følgende hverdag, ellers så ligger leveringstiden på 1-3 hverdage. Hos Smartsmoke er det kunden der er i fokus, og det kommer blandt andet af, at servicen er i særklasse, og samtidigt så skal kvaliteten hele tiden være den bedste.

Produktudvalg og priser

Webshoppen Smartsmoke.dk har et meget bredt udvalg af produkter som du kan vælge imellem, og fælles for alle produkterne er, at kvaliteten er i særklasse og samtidigt så får man rigtig meget for sine penge.
Sortimentet består blandt andet af følgende produkter; E-cigaretter, E-cigaret startpakker, E-pibe, Atomizer, batterier Cartomizer, cartridges, væsker og meget meget mere. Som det fremgår så har du altså et stort udvalg og vælge imellem.

Det er også vigtigt og sige at priserne ligger på et flot og konkurrencedygtigt niveau, hvor alle kan være med. Der er selvfølgelig både rigtig billige og lidt dyrere produkter, men fælles har alle disse ting, at kvaliteten er meget høj.

Fragtomkostninger og leveringstid

Smartsmoke.dk gør meget ud af at kunderne skal have den bedst mulige oplevelse, og dette gøres blandt andet ved, at kundernes ordrer bliver leveret så hurtigt som muligt. 1-3 dage er leveringen på, og som tidligere nævnt, hvis du bestiller inden kl. 16 så har du din vare den følgende dag.
Til forskel for mange af de andre sider, så kører smartsmoke med fri fragt uanset, hvor meget du køber for. Smartsmoke kører stort set dagligt med mange spændende tilbud, hvor det er muligt og gøre en endnu billigere handel.

Betaling og sikker e-handel

Hos smartsmoke.dk har du blandt andet følgende betalings muligheder, du kan gøre det via Paypal eller med dit visa dankort, dankort, mastercard m.m. Der bliver ikke taget nogen former for gebyrer ved køb, og det er uanset hvor meget ordren lyder på.

Hvis du er en af dem der sidder og frygter for dine personlige oplysninger, så skal du ikke være bange for at de ryger i de forkerte hænder, eller at de bliver misbrugt, dine oplysninger bliver nemlig slettet efter ganske få år, og dine personfølsomme oplysninger bliver slettet straks efter købet. Så du kan være helt rolig, hvis du handler hos Smartsmoke.dk

Kundeanmeldelser på Trustpilot.dk

Hvis man går ind på Trustpilot så kan man se, at Smartsmoke.dk har en rating på 9.2 hvilket er i den absolutte top, og kunderne er ikke i tvivl, smartsmoke.dk er en troværdig side med kvalitets produkter, til billige penge. Sidst men ikke mindst så er servicen også helt i top, hvilket medfører at kunderne kan få hjælp i løbet af ganske kort tid.

Afslutning

Hvis du gerne vil forsøge og kvitte smøgerne en gang for alle, og søger kvalitets produkter til billige penge, så tag et smut forbi smartsmoke.dk, det er nemlig stedet hvor du finder et stort udvalg af kvalitets produkter, til lave priser.

Rating 5/5

Fordele med SmartSmoke:

  • Gratis og hurtig levering
  • Spar op til 70% i forhold til normale cigaretter
  • 30 dages fuld returret på alle varer
  • Høj kvalitet, sikker betaling og god service
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Find vej til SmartSmoke ( Hellevangen 111, 9210 Aalborg SØ, Danmark )

FIndvej

Kontakt

Smartsmoke.dk
Fesko ApS
Hellevangen 111
9210 Aalborg SØ

Telefontider:
Man-tors. 16.00-19.00
Fredag 16.00-19.00
Lørdag 10.00-15.00

Tlf.: +45 22 19 57 96
Tlf.: +45 32 16 57 96
Cvr.: 32 31 92 62
E-mail: info@smartsmoke.dk