RetNemt.dk rabatkode og anmeldelse

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Spar 15 % på dine første 2 leverancer.

RetNemt rabatkode:

Der er i øjeblikket ingen aktive rabatkode til RetNemt webshoppen. Men shoppen giver alligevel 20% rabat på de to første leverancer – gå til butikken her fra siden af, og modtag din rabat i dag.

Om siden:

Retnemt.dk er en dansk online webshop, som henvender sig til de folk der gerne vil spise sund, lækker og ikke mindst varieret aftensmad hver eneste dag. Det er dog de færreste folk, som har tiden til dette. Netop af denne grund har RetNemt.dk lavet en række måltidkasser, som i sidste ende gerne skulle være med til, at din hverdag bliver endnu nemmere. Du skal ikke længere spekulere på, hvad i skal have og spise? Hvad der skal ske med de overskydende råvare?.

Opskrifterne er lavet af RetNemt, ligesom de også finder råvarerne frem til dig, og får dem pakket i afpassede mængder. Alt sammen bliver det i sidste ende, bragt direkte hjem til din dørtrappe.

Virksomheden RetNemt måltidkasser blev stiftet og udviklet, af Bjarne Marell og Klaus Toft tilbage i 2006. Bjarne havde stor erfaring inden for e-handel, mens Klaus havde mere end 20 års erfaring i fødevarebranchen, hvor han havde arbejdet med produktudvikling, marketing og ledelse. Virksomheden er i dag vokset, hvilket betyder at der er mere end 100 ansatte tilknyttet, som alle sammen arbejder fokuseret og målrettet på, at give kunderne den mest fantastiske oplevelse, hvor kvaliteten altid er i top. RetNemt har et langt og godt samarbejde med en lang række dygtige og anerkendte leverandører, opskriftudviklere m.fl., som alle sammen har en stor ekspertise indenfor de enkelte områder.

De enkelte produkter er nøje udvalgt, således at kvaliteten af måltidskasser altid er i den absolutte top. Som kunde så vælger du selv, hvilke råvarer du ønsker at modtage, ligesom at de forskellige opskrifter passer til kundens personlige smag.

Måltidskasser

Hos RetNemt vil du som kunde, kunne finde et enormt stort udvalg, af diverse måltidskasser, hvor der med garanti kan findes lige præcis den ret, som passer bedst til dig/jer. De forskellige måltidskasser vil være bestående af en opskrift, samt alle de ingredienser der skal bruges, for at lave den enkelte ret. Fra RetNemt´s side af siger man, at retterne tager små 30 minutter og lave.

Det er desuden helt op til dig selv at vælge, hvilke retter du ønsker at bestille. De forskellige måltidskasser er delt ind i 9 kategorier, hvilket altid sikre at der er noget for enhver smag. For at tingene ikke skal blive kedelige og ensartet, så sørger RetNemt hver eneste uge for, at der kommer én ny ret i hver af de 9 kategorier. Du skal blot beslutte dig for, hvilke måltidskasser du ønsker, og efterfølgende hvor mange dage det skal være til.

Når der skal laves en bestilling, så kan der vælges om retten / retterne er til 2,3 eller 4 personer.

De forskellige kategorier er følgende: Ret økonomisk (49,5 kr.), Middelhavsret (62,5 kr.), Ret eksotisk (62,5 kr.), Ret børnevenlig (62,5 kr.), Xtra nem (62,5 kr.), Familieret (62,5 kr.), Fiskeret (77,5 kr.), Retsund (77,5 kr.), Ret luksuriøs (77,5 kr.).

Lige meget hvilken er ovenstående måltidskasser der vælges, så bliver det hele leveret dag til dag direkte til hoveddøren.

Sådan kommer du i gang:

Hvis du ikke i forvejen har bestilt måltidskasser hos RetNemt.dk, så har vi nedenfor lavet en lille guide over, hvordan der hurtig og nemt kan bestilles lækkert og sund mad, direkte hjem til din hoveddør.

1. Start med at gå ind på www.retnemt.dk
2. Klik så på ikonet “Prøv nu”.
3. Vælg den måltidkasse du ønsker at prøve.
4. Indtast det antal personer i er.
5. Fortæl hvor mange gange i ugen, i ønsker at modtage en levering.
6. Indtast så dine personlige oplysninger, som navn, adresse, mail, tlf. nummer osv.
7. Slut af med og betal for din ordre.

Fordelene ved RetNemt

 • Du spare dig selv for penge, tid og spildte råvarer
 • Du kan altid opsige dit abonnement uden varsel
 • Der følger altid opskrifter med de valgte måltidskasser
 • Bestil fra din PC, mobil, tablet og iPad
 • Sæt din faste levering på pause, hvis du eksempelvis er på ferie
 • Der kan laves ændringer i alle bestillinger indtil 1-2 dage før levering
 • Gratis levering ved køb over 600 kr.
 • Få gratis tips, inspiration samt opskrifter på hjemmesiden
 • Der kommer nye opskrifter hver eneste uge
 • Vælg mellem 9 forskellige kategorier
 • Priser helt ned til 49,50 kr. pr. person

Levering af måltidskasser

Hos RetNemt.dk sørger de altid for at yde en god service for deres kunder, og dette gælder specielt når det kommer til leveringstiden. De leverer nemlig altid ud i hverdagene, mellem kl. 10:00 og 17:00. Maden vil altid blive leveret i særlige kølekasser, som kan holde sig udenfor til kl. 21:00. Selve holdbarheden af manden vil være 4 dage, hvis det opbevares køligt. Du bestemmer selv hvor du ønsker at kassen skal stilles (trappe, carport, terrasse osv.), hvis der ikke bliver angivet et sted, hvor kassen må stilles, så vil den altid blive stillet ved hoveddøren. Skulle du bo i en opgang der er aflåst, så tilbyder RetNemt også en nøgleservice.

Leveringsomkostninger

Hvis du er tilmeldt hos RetNemt.dk, så vil leveringsomkostningerne være afhængige af, hvor meget der bliver købt for:

 • Leveringen er GRATIS når du køber for kr. 600,- eller mere
 • Levering koster kr. 29,- når du køber for mere end kr. 300,-
 • Levering koster kr. 45,- når du køber for mindre end kr. 300,-
 • Hvis du ikke er tilmeldt koster levering altid kr. 45,- pr. levering uanset mængden

Tilmelding af fast levering

Fast levering til døren?

Det er helt op til dig selv, om du vil bestille retter til 2,3 eller 4 personer, og hvor mange dage i ugen du vil modtage din måltidskasse. Du vil hver eneste uge modtage en mail inden leveringen finder sted, hvor der vil stå hvilke retter der tilbydes i den pågældende uge. Det er altid muligt, at ændre på bestillingen af retter inden deadline, hvis du skulle få lyst til at prøve noget andet, eller du bare har fortrudt dit køb. Din bestilling vil altid blive leveret til din hoveddør, med mindre andet er aftalt.

Forpligter jeg mig til min tilmelding?

Du har altid chancen for, at ændre på din bestilling, hvis du ønsker en anden menu, eller du har fortrudt dit køb. Dette kan altid gøres med 1-2 dages varsel, før den oprindelige levering skulle finde sted. Du har også muligheden for, at sætte din bestilling på pause for en periode.

Kan jeg godt prøve en menu, uden at tilmelde mig?

Du kan naturligvis godt prøve en enkelt menu, uden du skal tilmelde dig fast levering. Dog så må vi blot konstatere, at det hele bliver nemmere for dig, når det kommer til bestilling og betaling, hvis du er tilmeld. Hertil kommer der også fragtomkostningerne, som vil blive billigere for tilmeldte kunder.

Jeg er på ferie?

RetNemt giver altid kunderne muligheden for, at sætte deres faste levering på pause, hvis man eksempelvis er på ferie. Alt hvad du skal gøre her er, at logge ind med dit brugernavn og password, hvorefter du skal vælge “pause afmelding”, inden næste levering finder sted.

Mobil bestilling

Som en ekstra service til kunderne, så har RetNemt.dk nu også gjort deres webshop tilgængelig på mobil, tablet og iPad. Dette betyder at kunderne nu ikke længere, skal sidde foran en PC, hvis de vil foretage en bestilling, eller tilmelde sig måltidskasserne. Alt hvad du skal gøre er, at gå ind i din mobil-browser, hvorefter du skal indtaste www.RetNemt.dk og vælge det du ønsker at prøve. Det kræver naturligvis en tilgængelig internetforbindelse.

Pris og betaling

Pris for levering til hoveddøren?

Hvis du køber for mere end 600 kr., så vil fragten altid være gratis. Købes der for over 300 kr., koster fragten 29 kr., men der ved køb under 300 kr. koster 45 kr. i fragt.

Hvordan kan jeg betale?

RetNemt.dk har forsøgt og gøre det hele så nemt som muligt for dig som kunde, og dette betyder også, at de tilbyder en lang række betalingsformer. Du kan således vælge følgende betalingsformer: Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron eller Forbrugsforeningen.

Er RetNemt dyre end hvis jeg selv købte ind?

Her er svaret ganske enkelt NEJ! Selvfølgelig hvis du er en superplanlægger, og er super heldig med at finde gode tilbud, så vil det være ligeså billigt som at få aftensmad fra RetNemt. Indregner du den tid du har sparet ved indkøbene, og du trækker dine impulskøb fra, så har du med garanti sparet penge. Du kan blandt andet gå ind og se RetNemt´s prissammenligning, under deres hjemmeside.

RetNemt nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig 100% opdateret, omkring de seneste nyheder, opskrifter og retter så kan du tilmelde dig RetNemt.dk´s nyhedsbrev. Her vil du én gang i ugen modtage en mail, hvori der står de nyeste opskrifter, retter samt andre relevante nyheder. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, så kan du selvfølgelig altid til hver en tid, vælge at melde det fra igen, hvis du ikke længere er interesseret i disse nyheder.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet på følgende måde:

 • Først skal du gå ned i bunden af siden, hvor der står “tilmeld nyhedsbrev”.
 • Indtast så din mail adresse samt navn.
 • Klik så på “send”
 • Du vil indenfor kort tid modtage en bekræftelse på, at du er tilmeld nyhedsbrevet.

Kontakt oplysninger

RetNemt.dk har en verdensklasse kundeservice, som står klar til at hjælpe dig alle ugens 7 dage, hvis du skulle støde på problemer, af den ene eller anden art. De kan kontaktes på følgende måder:

Mail:
Skriv dit spørgsmål til kundeservice@retnemt.dk – Du får svar indenfor senest 24 timer.

Telefon:
Ring til deres kundeservice på tlf. 49 17 71 76

Åbningstiderne er følgende:

 • Mandag: 8.00 – 18.00
 • Tirsdag: 8.30 – 18.00
 • Onsdag: 8.30 – 18.00
 • Torsdag: 8.30 – 16.00
 • Fredag : 8.30 – 13.00
 • Lørdag: Lukket
 • Søndag: 14.00 – 18.00

Brev:
Ønsker du at sende et godt gammeldags brev, så skal du sende brevet til følgende adresse:

RetNemt.dk ApS – Ole Rømers Vej 4 – 3000 Helsingør

Samlet vurdering af RetNemt.dk

Hvis du er typen der har en travl hverdag, hvor der er et arbejde der skal passe, og nogle børn der skal hentes og bringes, så kan vi varmt anbefale RetNemt.dk. De tilbyder nemlig ugentlige måltidskasser, hvor der er råvare og opskrifter i, således at aftensmaden bliver så let som muligt for dig og din familie. De bringer ud på alle hverdage, og de levere direkte hjem til kundens hoveddør.

Hver eneste uge vil der komme nye opskrifter og retter, som kunderne hos RetNemt.dk kan få glæde af, og vigtigst af alt så spare man sig selv, og sin familie for en masse tid.

Alt sammen er det lavet til billige penge, hvor alle og enhver kan være med, hvilket deres daglige priser på helt ned til 49,50 kr. pr. person også vidner op. Du kan naturligvis bestille alt dette her direkte via din mobil, tablet, iPad og PC.