Redhost.dk rabatkode


Klik her og se online rabatter hos Redhost.dk

RedHost er et dansk firma der har specialiseret sig i webhoteller og dedikerede servere, de har nogle ret så spændende produkter på hylderne på deres website. Deres webhotel løsninger passer perfekt til WordPress, Joomla, Drupal, Typo3 med flere, deres PHP systemer er optimeret til fingerspidserne til Open Source CMS systemer, det gør dem til et godt og solidt sted, at placere ens hjemmeside eller flere.

Deres webhotel servere er der “Ingen safemode” på, serverne har en høj oppetid, og de opretter kun få webhoteller pr. server. Det sikre en at serverne ikke bliver overfyldte så alt bare kører langsomt, men RedHost’s priser er også højere end andre udbydere på det danske marked, men så får man også et webhotel ud over det sædvanlige, og du får masser af fart over feltet med selv den mindste pakkeløsning. Desuden er serviceniveauet højt, og du får god support til eventuelle problemer der end måtte opstå.

De har naturligvis også 1-kliks-installation som gøres med det gratis værktøj “Script Installer”, med dette redskab kan du installere mange af de mest populære scripts på nettet. Det er muligt med flere domæner på et webhotel, dog ikke ved small løsningen, dette er for dem der har et domæne, men i de andre pakker kan du have helt op til 25 domæner i den største løsning.

Skulle man få brug for meget mere saft og kraft, kan man altid opgradere til en dedikeret webserver løsning, hvis du er interesseret i din egen server hos RedHost, gå da til siden og læs mere om hvad de kan tilbyde, på linket til hjemmesiden lidt længere nede.

De CMS optimerede webhoteller er følgende:

Small: 1 domæne, 10 emails, 5 GB trafik og 1 GB plads – DDK 99/md
Medium: 5 domæner, 50 emails, 25 GB trafik og 5 GB plads – DDK 149/md
Large: 10 domæner, 100 emails, 50 GB trafik og 10 GB plads – DDK 249/md
Xlarge: 25 domæner, 250 emails, 125 GB trafik og 25 GB plads – DDK 499/md

Brug for mere af alt? Så er en dedikeret server løsning, sådan en fås fra DDK 999/md.

Foruden alt ovenstående er det naturligvis også muligt at registrere domæner via deres hjemmeside.

Alt i alt en interessant webhost, der har meget at byde på, selvom priserne er noget højere end andre webhotel udbydere, så får man bare meget for ens ekstra penge ved dette firma, da de kun har få webhoteller pr. server, det sikre dig meget mere kraft og fart på dit webhotel, da du ikke deler al kraften med alt for mange andre webmasters på en server. Skulle du have brug for et kraftfuldt kvalitets webhotel, så er RedHost svaret.

Se online tilbud på Redhost.dk

Brugeranmeldelser af “Redhost.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: