Puzzleshop.dk rabatkode og anmeldelse

Køb for 400 kr. og få gratis fragt

Med vores rabat- og kuponkode links, gives der fri fragt på alle ordre over 400 kr., få hele herligheden leveret direkte til din adresse, inden for blot få arbejdsdage.

Få rabatter & fri fragt med Puzzleshop

Kort gennemgang af Puzzleshop

Køb pusle spil online hos Puzzle Shop, denne webshop er en af de førende indenfor området puslespil på nettet. Deres flotte og brugervenlige shop byder på rigtig mange forskellige spil i forskellige sværhedsgrader, der er de helt nemme og så helt op til de meget store og betydelig svære puslespil.

De har et arsenal af spil der vil noget, det en webshop der forstår at have et univers af meget flotte og unikke spil i deres online butik. Der er puslespil til børn og til voksne, med andre ord der er noget for alle hos Puzzle Shop. Da jeg var forbi shoppen blev jeg meget overrasket over unik-heden af de mange spil de har på deres hylder i shoppen, der er mange eksklusive og helt utrolig pæne puslespil, så skal der ligges brikker i vildskab er dette stedet du bør besøge.

Siden er perfekt til f.eks. en gave til ham, hende eller børn. Priserne er til at have med at gøre, selv de store og avancerede puslespil koster ikke mere end hvad de fleste kan betale. Når du bestiller for over 400 kr. får du portoen 100 % gratis, det et nice tilbud eller bonus om man vil, for et større spil koster mere end 400 kr. grænsen, så der får du portoen kvit og frit ved bestilling af et større puslespil.

Siden er desuden mærket med E-mærket og er godkendt af e-handelsfonden, hvilket vil sige at det sikre dig som kunde hele vejen igennem, dermed kan man med sikkerhed sige at der er garanti for sikkerheden når du handler hos Puzzle Shop. Når de behandler ens personlige oplysninger, foregår det via den nyeste form for krypterings teknologi, hvilket igen sikre dig som kunde hos shoppen. Besøg shoppen i dag og udforsk deres enorme udvalg af kvalitets puslespil online.

Rating 5/5

Gå til Puzzleshop.dk og få fragten gratis
Find vej til Puzzleshop ( Sognevejen 18, 8380 Trige, Danmark )

FindVej

Kontakt

Puzzleshop.dk
Mangu A/S
Sognevejen 18
8380 Trige, Danmark
CVR-NR: 29211752

E-mail: info@puzzleshop.dk
Telefon: +45 86 91 03 00
Telefontid: mandag – torsdag 8:30 – 16:00, fredag 9:00 – 15:00

Kundeservice besvarer dit opkald på
Tlf.: +45 86 91 03 00
hverdage mellem 8.30 – 16.00

Brugeranmeldelser af “Puzzleshop.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste spil & underholdning webshops & sites: