Prozis DK anmeldelse og FAQ + rabat- og kuponkoder

Køb billig kvalitets kosttilskud og sportsernærnering, og få gratis levering på alle bestillinger over 372 kr.

Størrelsen er af betydning for dig! Prozis.com er Europas absolut største online forhandler af alt indenfor sportsernærings produkter. Som Europas største og den næststørste i verden, er du garanteret et varesortiment som du ikke finder andre steder!

Billig kvalitets kosttilskud på Prozis.com/dk/

Konceptet er lige til – Prozis.com køber direkte fra producenterne og sparer derfor mellemleddet og herved bliver udgifterne minimeret, hvilket afspejler priserne i webshoppen. Foruden en produktportefølje som tæller over 100 forskellige mærker har Prozis.com også selv skabt deres eget brand, Prozis, hvor der garanteres for en kvalitet i verdensklasse.

kvalitets kosttilskud

Se rabatkuponer her

Rating 5/5

“Køb kvaliets kosttilskud på nettet til billige penge, få det leveret gratis ved køb over 372 kroner.”

Sportsernæring der giver resultater

Varekategorien tæller alle de populære ernærings produkter samt andre som du måske ikke har hørt så meget om før. Her kommer et lille udpluk:

 • Protein – Valleisolat, Valle, Oksekødsprotein, Æggeprotein, Proteinbar, Flydende protein, Vegatabilsk protein mv.
 • Kreatin – Kretinmonohydrat, Nitrogenoxid, CellMass mv.
 • Aminosyrer – BCAA, Hormonsupport, Resitiution mv.
 • Vitaminer og Miniraler– Torskelevertrang, Vita B5, Zink, Magnesium mv.

De nævnte ernærings grupper er meget kort forfattet. Desuden er der produkter indenfor ” Fedtforbrænding”, ”Mass Gainere”, ”Pre-Workout”, ”Glutamin” mfl.

Yderst detaljeret produktbeskrivelse

Under de respektive produkter er der en nøje detaljeret beskrivelse af produktet; det kan eksempelvis være hvad den daglige mængde bør ligge på, hvilke forskellige typer fedtstoffer (Mættet,-Trans,-Kolestorel) der findes i produktet, kulhydrater eller indholdet af vitaminer og mineraler o.lign.
Man kan roligt sige, at der er gjort meget ud af, at informere kunderne gennem beskrivelserne, så kunden med stor sikkerhed finder det helt rigtige produkt.

Ingen træning uden rigtig træningstøj

Når ernærings produkterne er på plads skal det ydrer også have en tur. Du finder en bred vifte af træningsudstyr fra nogle af de kendte og mindre kendte producenter til Prozis’ eget brand.
Du finder b.la. Shorts, Veste, Strømper, Jakker, Kompressionstøj mfl.

Prisniveauet er til kundernes fordel

Du vil efter ganske kort tids søgen, opdage at prisniveauet er meget fornuftigt. Hvad end det er ernærings produkter eller beklædnings dele du leder efter. Grunden skyldes den strategi som Prozis.com har lagt, ved at handle direkte med producenten selv. Desuden er Prozis’ eget brand yderst attraktivt, med respekt for pris, kvalitet og design.

Hvad er dit mål? bliv inspireret nu

En rigtig lækker feature som findes i webshoppen, er funktion ”MÅL” øverst på siden. Er man ”ny” indenfor denne verden, kan det godt være kompliceret, at lede mellem 1000-vis af ernærings produkter. Men, sådan behøves det ikke altid at være.
Under ”Mål”, vælger du mand/kvinde og herefter kommer der en række forskellige tips til hvordan du bedst muligt kommer i gang. Eksempelvis ”Vægttab”, ”opbygge Muskelmasse”, ”Forøge dit sundhed og velværd” o.lign.

Klik på én af dem, og læs et kort men præcis uddrag til hvordan du bedst muligt kommer i gang med, at følge dit mål. Desuden kan du få vist alle relateret ernærings produkter som er tilegnet dit bestemte Mål!

Hold dig opdateret med Prozis.com

Gå ikke glip af specielle tilbud, udsalg, nye varer på hylderne og andre fordele. Du kan nyde godt af dem alle ved at tilmelde dig Prozis.com’s nyhedsbrev. Du finder dem også på alle de sociale medier herunder Facebook på Facebook.com/Prozis/

Fordele hos Prozis

 • Eget kvalitets produkt
 • Mere end 100 brands
 • Europas største af din slags
 • Hurtig levering
 • Detaljeret beskrivelser af de enkelte produkter
 • Hele tiden på forkanten med udvikling indenfor ernærings produkter
 • Alt indenfor sportsernærings produkter samt udstyr, herunder jakker, shorts, sko mfl.

FAQ – ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilke betalings muligheder har jeg?

Du kan betale med følgende kreditkort, Visa og MasterCard samt PayPall. Betalingssystemet er naturligvis top sikret

Hvordan bestiller jeg et produkt?

Når du har fundet et bestemt produkt tilføjer du varen til din indkøbskurv. Herefter ser du prisen og evt. forsendelsesgebyr. Mindste beløb skal dog være på minimum 150 kr. Herefter indtaster du dine oplysninger og vælger betalingsform.

Jeg vil gerne i personlig kontakt med Prozis.com, er det muligt?

Naturligvis. Er du i tvivle om et produkt, en bestilt vare eller har du andre genrelle spørgsmål hører Prozis.com gerne fra dig. Kontakt formularen til kundeservicen finder du nederst på siden.

Har i her og nu tilbud?

Ja, der er løbene her og nu tilbud som gælder i en begrænset periode. Desuden har Prozis.com også samlet en helt sektion fyldt med Outlet produkter. Her vil du stort set altid finde produkter hvor prisen er sat ned med rigtig mange procent. Der forekommes også kampagne tilbud.

Kan jeg søge efter specifikke ingredienser?

Ja, det kan som sagt være uoverskueligt at se samtige sportsernærings produkter igennem, hvis man ”blot” leder efter produkter som indeholder C-vitamin, eller produkter med Asparaginsyre for eksempel.

Hvad koster forsendelsen?

Det afhænger af varens størrelse, pris, vægt/volume.

Hvad er ProzisPoint?

Er et point system som kommer dig tilgode i form af gaver! Hvert produkt i webshoppen afgiver et antal ProzisPoint. Jo mere du køber for, desto flere point får du. Du kan vælge at bruge pointene med det samme eller gemme dem til senere brug. Jo flere point du har jo større gave kan du få.