ProShave.dk rabatkode 2015 og anmeldelse

ProShave sælger alt indenfor barbergrej online, få din ordre leveret indenfor 1-3 dage med posten. Der gives fri fragt v/køb over 699 kroner, samt optjen 10% i ekstra bonus når du handler

Hos internet butikken ProShave forhandles der alt indenfor barbergrej, til lave priser over hele linjen. Shoppen sælger alle de kendte mærker, til både mænd og kvinder af højeste kvalitet. Du finder desuden ekstra gode priser via kategorien tilbud, her får du gode online rabatter på udvalgte produkter.

ProShave.dk rabatkode – ikke nødvendigt

Der kræves for tiden ingen specielle Proshave rabatkoder for, at få gratis og hurtig levering på alle ordre over 699 kr. Brug i stedet vores kampagne- og bonuslink her, som giver dig 10% ekstra i bonus, når du handler ind på Proshave webshoppen.

Aktuelle tilbud og kampagnevarer

Når du besøger webshoppen Proshave, kan du gøre en ekstra god handel online, via sektionen “Tilbud, hvor der er penge at sparer, på nedsatte tilbuds varer og kampagnevarer.

Om Proshave.dk

Proshave.dk er online webshop, hvor du kan finde alt inde for diverse hudpleje produkter og creme, til barberskraber og barber udstyr. Folkene bag proshave.dk ønsker og give kunderne en god oplevelse, i form af kvalitetsprodukter såsom barber skraber og pleje produkter, men samtidigt også yde den bedst mulige service for kunderne i kraft af en hurtig levering, og en god kundeservice, og alt samme er det til altid faste lave priser. Hos Proshave.dk sørger man altid for at kunderne får deres bestillinger hurtigst muligt. Derfor sørger man også for at kunderne har deres produkter 1-3 dage efter man har bestilt, og som en ekstra service så kan man få dag til dag levering, hvis man vel og mærket får bestilt inden kl. 16 i hverdagene.

Produktudvalg og priser hos ProShave.dk

Udvalget af produkter hos proshave.dk er ganske enkelt enormt, de primære produkter og der hvor udvalget er allerstørst er produkter indenfor barber udstyr mm. Men man kan også købe diverse pleje produkter, parfumer, deodoranter, voks og styling udstyr, kamme og børster og meget mere. Selvom det lyder som en side for mænd, så er der også adskillige produkter til kvinder, såsom parfumer, shampoo & balsam, bade olier, ansigts creme og meget meget mere. Både produkterne til mændene og til kvinderne er af en høj kvalitet, og det er også en af de ting som virksomheden sætter stor fokus på, det med at kvalitet skal være høj hele vejen igennem. Priserne ved proshave.dk er også i en kategori hvor alle kan være med, og man kører med en fast rabat ordning på 10 % af alle dine køb. Fx kan du købe barber blade til 2,5 kr. stykket, så det er ikke et sted hvor du kommer til at købe dig fattig.

Leveringstid & fragtomkostninger

Leveringstiden ved proshave.dk er på 1-3 hverdage, og det er en af tingene som virksomheden ligger stor vægt på, det med at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt. Hvis du samtidigt bestiller dine ting før kl. 16 i hverdagene, så forsikre proshave.dk at din bestilling bliver pakket og sendt samme dag, og dermed har du en forsikring om at du kan modtage din bestilling den efterfølgende dag. Der er fast leveringsomkostninger på 39 kr. pr forsendelse, og det er uanset størrelsen af din ordre. Du kan sikre dig fri fragt, hvis du velopmærket køber for mere end 699,- Du kan til sidst som kunde selv vælge hvordan du ønsker og få din levering, du kan enten vælge og få din pakke hjem til din privat adresse, eller din arbejdsplads, eller du kan vælge og få pakken sendt til et af post Danmarks mange posthuse landet over.

Betaling & sikker e-handel hos ProShave

Man kan benytte disse betalings muligheder hos proshave.dk ; Mastercard, Visa, Visa Dankort, Maestro, og electron. Lige meget hvilken af disse betalingsmuligheder du benytter, så skal du ikke sidde og frygte at der bliver trukket store gebyrer på dit kort, og det er også selvom du køber for store beløb, der bliver nemlig ikke trukket nogle former for gebyrer overhovedet! Man benytter SSL hos proshave.dk, hvilket er med til at sikre dine person følsomme oplysninger, det er kun nets som har adgang til disse data, og her bliver de slettet efter nogle år. Selve virksomheden proshave.dk får aldrig adgang til din person følsomme oplysninger.

Trustpilot karakter på 9.5 !

Proshave.dk har opnået en samlet rating/TrustScore på hele 9.5 ud af 10.0 mulige hos Trustpilot, og det er endda med over 900 brugeranmeldelser! Så man må sige at kunderne er tilfredse, i hvert fald hvis man læser nogle af de mange bedømmelser af siden. Det som går igen hos mange af kunderne er, at der er en rigtig god kunde service, som er hurtige og få fat i, samtidigt så har man en kort leveringstid, og priserne er lave og kvaliteten af diverse produkter er rigtig høj. Så kunderne har talt, og man kan hermed konkludere at det er en troværdig side, som tilfredsstiller stort set alle kunder.

Afslutning

Står du og mangler noget nyt barber grej, eller person pleje til huden eller bare gerne vil have en ny parfume, og du samtidigt ønsker at det skal være kvalitets produkter til rimelige priser, så er Proshave.dk stedet for dig.

Rating 5/5

Sådan handler du:

 1. Besøg webshoppen på www.proshave.dk
 2. Vælg en produktkategori via den øverst menu eller menuen til venstre.
 3. Klik på det ønskede produkt med knappen “Info/Køb“.
 4. Klik nu på knappen “Læg I Kurv” og der næst “Gå Til Kurven“.
 5. Vælg “Fragtmetode” og klik dernæst på “Næste Trin.
 6. Udfyld “Faktureingsadresse” og dernæst klik på “Næste“.
 7. Afslut bestillingen ved at gå til “Betaling“.

Sådan 🙂

Fordele med Proshave.dk

 • Fragten koster blot 39 kroner
 • Gratis levering v/køb over 699 kroner
 • Lave internet priser
 • God og professionel kundeservice
 • Hurtig levering indenfor 1-3 dage
 • Lave leveringsomkostninger
 • Stort udvalg af produkter og mærker
 • Du finder kun kvalitets produkter
 • Rating på hele 9,5 hos trustpilot!
 • Nemt, hurtigt og billigt leveret
Find vej til ProShave ( Oktobervej 61 B, 8210 Aarhus V, Danmark )

Findvej

Kontakt m.m.

Proshave ApS
Oktobervej 61 B,
8210 Aarhus V, Danmark
Tlf.: +45 70 70 18 08
CVR: 32 67 11 44
E-mail: info@proshave.dk