Pokershop.dk rabatkode og anmeldelse

Få fri fragt og hurtig levering

Bestiller du varer hos Pokershop får du dem leveret til din adresse, i løbet af få arbejdsdage, sendt med posten, trygt og sikkert. Du får også fragten 100 % gratis ved alle ordre over 600 kr.

Få rabatter & fri fragt med Pokershop

Kort gennemgang af Pokershop

Poker Shop er en dansk webshop med alt indenfor casino og poker lier og geil til den kræsne forbruger, siden byder på mange spændende produkter der bestemt er til priser alle kan være med, deres priser er utrolig konkurrencedygtige og er nogle af markeds bedste på området.

Deres sortiment på deres hylder overgår de fleste andre konkurrenters udvalg med flere meters penge. Webshoppen har været på banen siden 2004, og siden hen har de bare vokset og vokset sig til det de er i dag, nemlig en webshop med mange års ekspertise og erfaringer, der er med til at hjælpe dig under købs processen f.eks.

Deres kundeservice er helt i top, de forstår at give kunderne en god oplevelse på siden. Der er gratis fragt ved køb for mere end 600 kr. siden er desuden mærket med E-mærket og godkendt af e-handelsfonden.

Dette sikre dig en tryg og sikker handel på netbutikker Poker Shop, for når et website er mærket og godkendt af e-handelsfonden, skal en shop opfylde mange ting for at blive godkendt, det er alt sammen med til at sikre dig som kunde på shoppen, med andre ord så er det 100 % sikkert at købe online hos PokerShop.dk

Tjek siden ud og se deres fantastiske udvalg af poker produkter m.m.

Rating 5/5

Gå til Pokershop.dk og få fragten gratis
Find vej til Pokershop ( Sognevejen 18, 8380 Trige, Danmark )

FindVej

Kontakt

Pokershop.dk
Mangu A/S
Sognevejen 18
8380 Trige
CVR-NR: 29211752

E-mail: kundeservice@pokershop.dk

Kundeservice besvarer dit opkald på
Tlf.: +45 86 91 03 00
hverdage mellem 8.30 – 16.00

Brugeranmeldelser af “Pokershop.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste spil & underholdning webshops & sites: